Att göra listan om mig.

 

Jag snubblade över ”Listan Om Mig” så den tänker jag att vi gör. Tror ni vet det mesta om mig redan men några av er är ju nya so here it goes:

Hur gammal är du?

Jag är 39 år gammal nu. Känns fint.

Hur gammal känner du dig?

Jag känner mig nog inte som en specifik ålder? Vännerna jag umgås med är ju mellan 28-50 år gamla och vi funkar alla ihop och jag känner aldrig att jag är ”så mycket äldre” än de yngsta eller ”så mycket yngre” än de äldsta. Så jag känner mig väl som nånstans mellan 25-50?

Vart bor du?

I Ystad! Eller ja, strax utanför Ystad men det är enklare att säga i. Sen jag var höggravid med Noah, så 5 år ungefär.

Vad har du gjort idag?

Druckit väldigt mycket varmt vatten med ingefära och oroat mig för att vara dödssjuk. Det hör ihop med stress; varje gång jag är stressad tolkar jag ALLT som att jag är dödssjuk och att det är godnatt för min del. Just nu har jag svullna körtlar vilket såklart beror på förkylningen, men för mig är det en dödsdom. Det går över.

 

 

Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?

Åh, en svår en! Jag gillar alla årstider egentligen, men jag får väl säga sommar då eftersom det är då jag spenderar mest tid i Småland och jag älskar ju det där stället. Vår vill jag sätta på delad förstaplats av samma anledning, men den får komma tvåa. Höst trea – älskar hösten. Sist kommer vinter på grund av bor i Skåne så vi får ju sällan vinter här, och när den kommer slutar prick allt fungera och det blir ett jätteprojekt att bara ta sig till jobbet.

Är du beroende av något?

Jag har ju en missbrukspersonlighet så jag försöker vara försiktig med sånt, men jag är helt klart beroende av energidricka (eller koffein, men dricker ju inte kaffe) – måste starta dagen med en.

Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?

På en strand i St Lucia. Mmmm.

Vad är du på för humör just nu?

Ha ha, ja som sagt: lite stressad och skör. Det får man vara i perioder.

 

 

Vilket är ditt favoritgodis?

Jag plockar alltid: vingummi, röd-svarta s-märken, Center, de blå och vita små pastillerna med saltlakrits inuti samt sura band.

Vilken är din favoritaffär?

Om det är ren butik måste jag väl säga Zara? Det är nog där, och på Asos, jag handlar mest plagg tror jag.

Är du en morgon- eller kvällsmänniska?

Hahaha inget av det?! Jag är en förmiddagsmänniska, är som bäst mellan 10-14 ungefär. Jag vaknar ju tidigt, runt fem, men är inte i mitt esse förrän runt 10 och sen efter tre börjar jag nog dippa lite och efter åtta på kvällen är jag totalt värdelös att ha till någonting alls faktiskt. Somnar nio.

Har du blivit sydd någon gång?

Oklart? Jag har ju opererat bort halsmandlarna när jag var barn, antar att de kanske syr något då? Och just det! Kejsarsnittet! Där blev jag ju sydd.

 

 

Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?

Det var på jobbet i veckan! En av mina gulliga kollegor tog sig hela vägen från Köpenhamn för att hjälpa till med en utbildning. Fint.

Är du blyg?

Absolut inte. Men i perioder är jag asocial och vill inte interagera med folk om jag inte måste, men blyg har jag aldrig varit.

Vad heter du i andranamn?

Johanna! Vet inte riktigt varför? Antar att mamma inte kunde bestämma sig. Johanna är ett bra andranamn, ligger fint i munnen.

Har du något smeknamn?

Nej, Emma är så kort att det aldrig behövts. På högstadiet tror jag det var, då gick jag under smeknamnet Bamse. Minns inte ens varför?

*

Snipp snapp snut!

 

Rekommenderade inlägg

7 thoughts on “Att göra listan om mig.

  1. Förlåt för den här kommentaren men jag vill minnas att du blev sydd efter din första förlossning av en praktikant… haha sjukt att det var det första jag tänkte när jag läste.
    Nåväl, ha en fin söndag.

  2. Så kul att läsa dina svar!! Hoppas din förkylning snart är över. Min favoritårstid är sommaren, men våren brukar vara mest efterlängtad. Efter en mörk och lång vinter, är det fantastiskt att få lyssna på fågelkvitter, se ljuset och se tussilago växa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *