I annonssamarbete med NETONNET

Att underlätta skärmanvändningen här hemma.

 

Jag vet inte hur det är hos er men här hemma används skärmar; pojkarna har en ipad som de spelar spel och ser på Netflix på, Leo har en dator för skolarbete och gaming, mannen har en padda och jag har min Mac som jag jobbar på (och streamar såklart). Vi har en tv i ett skåp i vardagsrummet men den används extremt sällan; mest pojkarna som tittar då och då eller jag när jag vaknat på tok för tidigt på morgonen och vill sitta i soffan och titta på något utan att släpa med mig min laptop.

Och det är ju inte det mest ergonomiska att ha en padda liggande platt på ett bord när du tittar och de där fodralen man kan köpa som ska hålla den upprätt är aningen för delikata för barn haha – vet inte hur många sådana vi har gått igenom genom åren – så jag blev så glad när jag hittade en stadig version från NetOnNet. Den här tål en fyraåring utan problem och han har skärmen rakt framför sig när han tittar istället för att behöva böja huvudet över den.

 

 

Väger ingenting, stadig och stabil och tål som sagt lite mer hårdhänt behandling.

Den här är från andersson och hittas HÄR.

 

 

Och jag hittade ett ställ för laptops!

Såååå bra! Min dator blir så himla varm så att ha den en bit upp när jag jobbar är fantastiskt så att fläktarna kan jobba mer obehindrat, plus att arbetsställningen blir vansinnigt mycket bättre. Ett externt tangentbord och det är som att jobba vid en stationär dator. Samma sak när Leo sitter med skolarbete eller spelar; han kan ha skärmen i en position där han inte hukar med axlarna.

 

 

Och vill jag bara titta på serier behöver jag inget tangentbord men kan ha datorn i en perfekt höjd för mig.

Det här stället delar jag och Leo på; man ställer enkelt in höjd och vinkel precis som man vill ha det, så den är inte statisk utan går att ändra beroende på vem som använder den. Stället hittar man HÄR.

Och ja, på NetOnNet hittar man ju tekniktillbehör för alla och hemelektronik i mängder. NetOnNet alltid har snabba leveranser och produkter till låga priser online och i lagershop – varje dag!

Hela utbudet hittar du HÄR.

 

I reklamsamarbete med NetOnNet

Rekommenderade inlägg

One thought on “Att underlätta skärmanvändningen här hemma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *