Att ha hundliv.

 

Där sitter de tu – Prosten och Spöket.

Spöket löper nu igen och Prosten är helt tokigt förälskad så han fick åka på semester hos vänner nu i två veckor tills kusten är klar. En väldigt win-win-situation då de får känna på att ha hund och han lever lajf som ensamhund och blir bortskämd till max och skulle säkert inte alls vilja komma hem igen om det inte vore för Spöket.

För kär, det är han. Djupt och innerligt.

Spöket är inte alls lika förälskad såklart, men hon tycker inte att han är äcklig heller. Skulle hon få träffa honom just nu skulle han nog absolut inte vara äcklig, så det ska vi försöka undvika så det inte blir några bebisar här hemma.

 

 

Men sådär hittar man dom oftast; tillsammans, och det tycker jag är så fint. Tant och Tooka var ju alltid tillsammans, sen Spöket och Tant och nu alternerar Spöket mellan Haggis och Prosten och fördelar kärleken så att säga. Hon har fortfarande det där värmetricket för sig när hon lägger sig på den andra hundens rygg med alla ben på varsin sida och sen sover platt precis så och därför kan tanka kroppsvärme till max från sin kamrat. Hon är inte dum.

Ja ja.

Hej från de två fyrbenta blev det här.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “Att ha hundliv.

  1. Tack för dina historier om dom fyrbenta godingarna. Älskar dom. Är allergisk så jag njuter av dina.
    Ha en bra dag/Stina
    ps mest Haggis ds

  2. Åh så fina de är!
    Hur gick det förresten i höstas när du trodde att Spöket var dräktig? Var det bara en fis på tvären?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *