I annonssamarbete med LABPHARMA

Att få hjälp på traven.

 

De senaste två och en halv månaderna har jag hjälpt mitt hår på traven litegrann.

Jag började tappa MÄNGDER av hår, jag gör det i perioder, och började få aningen panik så jag startade med en produkt som heter HAIRCARE som är tabletter man tar 2 stycken av om dagen och som innehåller sånt som ditt hår tycker om: öljäst, hirs, biotin, zink och koppar. Det tar ju lite tid innan man märker effekt på den typen av tabletter men nu jäklar märks det! Jag har slutat fälla hår som konfetti över huset, det har växt ut en hel del babyhår och ja – det hår som kommer ut känns starkare. Det är ju jättebra med bra schampo och balsam och allt man kan sätta i sitt hår från utsidan, men det behöver hjälp från insidan för att verkligen ta fart.

 

 

Såhär ser en förpackning ut och jag tar alltså två om dagen (brukar ta mina efter jag har ätit frukost) så det är en månads förbrukning på 60 tabletter. Obs på att dessa är M Y C K E T mindre än ett annat välkänt märke (kunde knappt svälja de tabletterna, de var ju gigantiska) och går ner lätt utan bismak. Största skillnaden för mig är helt klart att jag tappar så himla mycket mindre hår, men också hastigheten det växer – jag har inte varit hos frisören sen oktober och nu tre månader senare var min utväxt lätt fyra centimeter lång vilket är ganska enkelt att se på grund av alla mina gråa hår ha ha.

 

 

Jag tar gärna hjälp för friskare, starkare hår precis som jag tar Rosenrot för energin och fiskolja för hjärnan.

Så vill du ha en skjuts i hur snabbt ditt hår växer, eller vill stärka det inifrån så testa de här! Jag är så h i m l a nöjd och jag har som sagt bara ätit de i två och en halv månad ungefär och skulle säga att jag började se en effekt efter ungefär fyra, fem veckor.

Mer om produkten och hur du beställer hittar du HÄR.

 

I reklamsamarbete med LabPharma

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att få hjälp på traven.

  1. Tänk om detta är lösningen på mitt problem att håret inte växer längre! Eller jo, det växer så pass så att man måste snygga till färgen, men längre har det inte känts på säkert 5 år. Det lilla som kommer ut klipps bort när jag toppar håret för att få det fräscht. Och så är längden exakt den samma igen. Suck.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *