Att ha hittat bilder jag aldrig visat.

 

Ah, den klassiska Noah-sitter-vid-skrivbordet-bilden. Jag har massor av de här eftersom han alltid sitter där, precis som jag har massor av bilder på Leo när han var liten och tyckte att det där var bästa platsen, han också. Konstigt det där, hur båda kan ha varit lika glada i exakt samma stol och samma skrivbord och samma utsikt.

Kanske är det just på grund av utsikten? Eller för att stolen går att snurra.

 

 

Snö utanför, fårfällstofflor, långkalsonger under byxorna och stickad tröja på sig – då vet man att det är kallt. Men det gör inget, man kan ju klä på sig och så kan man sitta framför kaminen om man vill. Men det vill man inte för man vill sitta just där;

vid det skrivbordet på den snurrande stolen, precis som hans storebror gjorde i år före honom.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ha hittat bilder jag aldrig visat.

  1. Jag tror att det finns platser i huset som är så magisk. Du kan helt enkelt inte förklara varför de är så populära. Jag tror att det är både utsikten och den snurrande stolen. Ändå är dessa minnen som är värda att visa – älskar det 🥰❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *