Att ha snöat in på tavlor.

Som jag redan berättat har jag just nu snöat in på tavlor. Stooooora maffiga tavlor vill jag ha, och jag har väl egentligen ingen specifik stil utan dras mer till just en bild än det faktum att bilden är abstrakt eller grafisk eller vilken teknik den är gjord med om ni förstår vad jag menar.

Här kommer några motiv jag spanat in den sista tiden! Några har jag redan köpt, några kommer jag kanske inte köpa och någon v e t jag att jag måste ha och så är det med det.

 

Vad jag faktiskt har investerat i är två stycken tavlor av en fotokonstnär som jag älskar; Miguel Vallinas. Finns nog inte en enda grej av honom jag inte vill ha? Svindyrt såklart, men jag passade på när det var ”mellandagsrea” och motiven var nersatta med 40%, och så valde jag att få dom bara som posters och inte färdigmonterade eftersom en färdigmonterad kostade som en ponny för tusan. Det är inte just dessa två motiven jag valde, ni får se vilka sen, men jag fick nöja mig med 60 x 90 i storlek eftersom storleken jag egentligen ville ha som var 150 x 100 kostade freakin 1200 kr STYCK att få hemskickade (?!). Herregud, nej. Så det blev 60 x 90. Hittades på Yellowkorner.

 

 

Den här donnan älskar jag, och henne köpte jag i 150 x 100 minsann. Kom sen på att hitta en ram i de måtten var ett helvete men skit i det, nu är det gjort. Oklart var hon ska hänga men när en ram hittas så löser det sig nog. Från Tavelbutiken.

 

 

Dessa bryter ju av lite mot de andra, men tycker väldigt mycket om. Inte köpt, bara sparat i kundkorgen och suger på den karamellen lite. Just hunden är jag väldigt förtjust i dock. Finns hos WallofArt.

 

 

Lite samma stuk på den här? Tror jag gillar för att den ser så himla artsy och kulturell ut? Från Printler kommer den här.

 

Och så tre motiv som jag ÄLSKAR! Tyvärr älskar eftersom jag vill ha alla tre och jag vill ha alla tre i jätteformat – men SÅ mycket plats har jag inte på väggarna, punkt slut. Så jag slåss lite inombords om vilken jag ska välja eller var de ska hänga – man m å s t e ju inte ha dom jättestora men för mig är dessa motiv som kommer till sin rätt om de får ta upp minst 100 – 150 cm på en vägg. Och alla är ju helt olika; den översta skulle jag ha i sovrummet, den mittersta i hallen eller ett genomgångsrum och den understa i vardagsrummet. Gah. Måste bestämma mig. Och mäta. Och vela mindre. De hittas hos Photowall och så snart jag bestämt mig ska ni få se vad det blev (OM jag nu lyckas bestämma mig).

Alla dessa motiv har jag alltså dragits till den senaste tiden.

Fanns det någon av dom du tyckte om?

6 kommentarer till “Att ha snöat in på tavlor.

  1. Det är intressant hur olika man är 🙂 Flera av dessa tavlor tycker jag är jätteläskiga och skulle aldrig våga ha på väggarna, haha.

  2. Alltså, dom två första…man kan liksom se EXAKT hur dom skulle se ut som människor! Häftigt. Annars är favoriten den näst sista av alla. Men hur du än väljer så kommer det bli skitsnyggt ju.

  3. Haha, säger som Sara. Tycker flera av tavlorna ger mig obehagskänslor. Men de kommer säkert se smashing ut hos dig, du har ju öga för det där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg