Att äta Malmös bästa pasta.

 

Okej, nu leker vi med tanken igen att ni är på besök i Malmö och har noll aning om vart ni ska gå att äta – men ni är inte sugna på skaldjur (Johan P) och inte på Indiskt (den indiska på Lilla Torg eller för guds skull Delhi vid Möllan, den är fantastisk – insidan är lite trist men m a t e n slår allt) – då borde ni gå till Epicuré.

Framförallt om ni är sugna på riktigt, riktigt bra och tröstande pasta.

 

 

Kanske inte den sexigaste lokalen ni sett men tro mig; maten är underbar. Jag äter alltid en och samma rätt; deras Papardelle Al Funghi som dryper av tryffelsmör och är som himmelriket i munnen. Tryffel, smör, svamp, pasta, salt, ost – man blir lite tokig av alla smaker.

 

 

Under tiden man väntar på sin tryffel-skapelse kan man slå sig ner med ett glas cava. Det går fint.

 

 

Och sen kan man njuta högaktningsfullt, doppa bröd i överbliven tryffelsmörssås och vara så belåten att man vill spinna som en katt, innan man betalar och ger sig ut i Malmö igen för vilket upptåg man nu än hade tänkt sig.

Drink på MJ:s och sen pasta på Epicuré, alltså!

Testa! Ni kommer gilla.

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “Att äta Malmös bästa pasta.

  1. Vi skal noen dager til Ystad- og Malmø-traktene på forsommeren, så disse tipsene er supre. Vil gjerne ha flere!
    Klem 😊

  2. Jag äter normalt inte pasta men tog en spagetti med skaldjur på min födelsedagsmiddag nyligen – hamnade typ i matkoma efteråt! Den var god, men oj så mätt och trött jag blev, i flera timmar. Ena sonen åt också pasta (vilket han dock brukar) och ville lägga sig i mitt knä efter maten. Stopp, vi är på restaurang, du får vänta tills vi kommit hem till soffan 🙂

  3. Herrejösses va gott det ser ut 🙂
    Gillar din blogg så mycket för den har så många vanliga livet inlägg och inte bara reklam för allt 🙂 När du gör reklam för något så känns det verkligen genuint, och något som du verkligen rekommenderar.
    Tack!

  4. Ja, det är ett bra ställe. Ett annat tips för Pastamagi är Di Penco. Enkel lokal men deras svamp pasta är magisk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *