Att äta Malmös bästa pasta.

 

Okej, nu leker vi med tanken igen att ni är på besök i Malmö och har noll aning om vart ni ska gå att äta – men ni är inte sugna på skaldjur (Johan P) och inte på Indiskt (den indiska på Lilla Torg eller för guds skull Delhi vid Möllan, den är fantastisk – insidan är lite trist men m a t e n slår allt) – då borde ni gå till Epicuré.

Framförallt om ni är sugna på riktigt, riktigt bra och tröstande pasta.

 

 

Kanske inte den sexigaste lokalen ni sett men tro mig; maten är underbar. Jag äter alltid en och samma rätt; deras Papardelle Al Funghi som dryper av tryffelsmör och är som himmelriket i munnen. Tryffel, smör, svamp, pasta, salt, ost – man blir lite tokig av alla smaker.

 

 

Under tiden man väntar på sin tryffel-skapelse kan man slå sig ner med ett glas cava. Det går fint.

 

 

Och sen kan man njuta högaktningsfullt, doppa bröd i överbliven tryffelsmörssås och vara så belåten att man vill spinna som en katt, innan man betalar och ger sig ut i Malmö igen för vilket upptåg man nu än hade tänkt sig.

Drink på MJ:s och sen pasta på Epicuré, alltså!

Testa! Ni kommer gilla.

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “Att äta Malmös bästa pasta.

  1. Vi skal noen dager til Ystad- og Malmø-traktene på forsommeren, så disse tipsene er supre. Vil gjerne ha flere!
    Klem 😊

  2. Jag äter normalt inte pasta men tog en spagetti med skaldjur på min födelsedagsmiddag nyligen – hamnade typ i matkoma efteråt! Den var god, men oj så mätt och trött jag blev, i flera timmar. Ena sonen åt också pasta (vilket han dock brukar) och ville lägga sig i mitt knä efter maten. Stopp, vi är på restaurang, du får vänta tills vi kommit hem till soffan 🙂

  3. Herrejösses va gott det ser ut 🙂
    Gillar din blogg så mycket för den har så många vanliga livet inlägg och inte bara reklam för allt 🙂 När du gör reklam för något så känns det verkligen genuint, och något som du verkligen rekommenderar.
    Tack!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *