I annonssamarbete med ÄLVSBYHUS

Att vara med i hela processen.

 

Ah; badrummet i Drömmen!

Som ni vet mitt mest älskade ställe och det roligaste projekt jag gjort. Från början fanns ju ingenting ens i närheten av ett badrum där utan det skissade jag upp i huvudet, sen på en pappersbit och sen lämnade jag över till min hantverkare och sa jag tänker såhär och sen var det i full gång. Och eftersom vi gjorde det utifrån en tom canvas fick jag rummet precis så som jag ville ha det, och inte som någon annan ville ha det.

Och DET är ju höjden av hemma, inte sant?

 

 

Och med Älvsbyhus kan du göra just det;

bygga ditt hus, rum för rum, precis som du vill ha det. Älvsbyhus är Sveriges största småhustillverkare sen 20 år tillbaka så det ligger mycket kunskap och erfarenhet bakom vilket alltid är en trygghet. Och istället för att behöva rita en knasig teckning i bläck kan du skapa ditt hus med deras husbyggarverktyg och leka dig fram tills det blir rätt och så får du dessutom ett pris direkt på skärmen för vad just ditt hem skulle kosta att bygga precis så som du vill. Dessutom är det vansinnigt roligt att sitta där och skapa så visuellt! Jag kan fastna hur länge som helst, ändra runt och testa olika lösningar. Och såklart är verktyget kostnadsfritt och du kan testa olika miljöer, färger och moduler.

HÄR kan du testa att bygga ditt drömhus! Hur ser ditt kök ut? Ditt badrum? Lek dig fram vetja! En nästan meditativ sysselsättning tycker jag.

I reklamsamarbete med ÄLVSBYHUS

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.