Att ta med er på en en liten tur!

 

Häpp häpp, nu är det full rulle och vi ska ta en liten tur i Ystad!

Vill ni följa med? Gör’t.

 

 

Vi går till Ystad Antik och Vintage; lyfter på uppstoppade papegojor, vänder på vackra gamla skolplanscher, fingrar på flortunna blusar. Man vill köpa en himla massa saker där inne såklart, men det gör vi inte den här gången för vi ska vidare och vill inte släpa på något.

 

 

Mot klostret där träden blommar (?!) trots att det inte alls är vår. Det gjorde dom tidigt förra året också så det kanske inte alls har med den milda vintern att göra utan bara är ett träd som inte orkar vänta. Vem gör det liksom? Jag ska bannemig blomma nu jag också, trots att det bara är februari och trots att man ännu inte kan gå utan jacka.

 

 

Detta fejs <3

Detta lilla ansikte vill mata änderna.

 

 

Men de var mätta och totalt ointresserade av att bli matade så tji fick vi. Fina att titta på dock! Och gött att de inte är hungriga. Ingen nöd går på Ystads fjäderfän.

 

 

Tjoho såhär glad kan man vara! Så det är vi tycker jag.

Och det var en liten tur genom Ystad det.

Tack för sällskapet.

 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att ta med er på en en liten tur!

  1. Vilken underbar tur, älskar . Ystaad är verkligen en vacker stad med många härliga butiker. Pojkarna hade kul, riktigt underbara bilder ❤️🌷🌸🙌💋

  2. Ja vem vill vänta! Årets första snö och tillika bakslag (om möjligt?) kom igår kväll. Jag hade precis bokat in trädgårdsprojekt och köpt en bronzer. Ignorerar snön totalt. Jo Emma! Jag är nyfiken på ditt nya jobb. Är själv sugen på förändring men ont om spännande jobb att söka. Så berätta hur du har det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *