Att ha handboll, puls och bullar.

 

Nu är det dags för några bitar ur verkligheten igen! Så här kommer några bilder från min mobil den senaste tiden. Vad har jag egentligen hittat på?

 

 

Jag har varit på handboll!

Mycket sånt nu. Jag som aldrig sett en match av nästan nåt innan har nu alltså sett både hockey och handboll. Jag var lika mycket huligan den här gången och det var nog lite roligare med handboll? Allt gick snabbare och det blev mål mest hela tiden och den här matchen var tydligen SUPERVIKTIG så det var fullsmockat med folk i arenan.

 

 

Leo opererade ut ett rör ur örat och då var jag med och skickade sedan uppdateringar på puls till mannen från uppvaket varje gång jag tyckte att pulsen steg eller sjönk. Det var aldrig nån fara på taket såklart, men man är ju som en tiger när det gäller ens barn. Nu är röret ute och vi får hoppas han har ”växt ifrån” alla sina öronproblem.

 

 

Ystads vackraste plats kanske?

Dessa fönster, den gamla bänken, de klättrande grenarna. Så himla fint.

 

 

Skulle hämta paket i Tomelilla men de hade inte öppnat ännu så då smet jag in på Olles Färg för att se Nordsjös nya trendkulör men fastnade istället med att experimentera fram färg med tanken att jag kunde göra ett ”gör din egna färg”-inlägg; hur jag brukar tänka och göra och sådär.

Älskar Olles Färg! De är helt fantastiska där. Så fort han ser mig suckar han säkert lite dock, eftersom han vet att här är en som inte bara kommer in med ett NCS-nummer och vill göra något enkelt.

Men iallafall! Inlägg kommer.

 

 

OCH SER NI VAD DETTA ÄR?!

Fikan på jobbet häromdagen! Limhamnsbomber! Som förvisso inte kom från Limhamn men konceptet var detsamma och det var livets dag på jobbet. Jag åt tre. Vill göra om det nu igen, på momangen.

Mmmmm.

Ibland är verkligheten lite extra god.

 

 

 

 

8 kommentarer till “Att ha handboll, puls och bullar.

 1. Å nej vad måste jag läsa. Leo har haft en operationen! Hoppas Leo mår bättre, men vitala parametrar ser bra ut – cardio monitor. 100% syre O2, 80 puls. TOP <3

  Jag gillar blå och nordsjön färg. Mitt kontor är i den färgen, jag tror att det har något lugnande!

  Limhamnsbomberna är så himla gott , jag hade hittat receptet på din sida
  https://attvaranagonsfru.elsasentourage.se/2018/02/04/att-ge-receptet-pa-ystads-bomber/

  Tack igen för ett superfint inlägg med bilder ❤️

 2. Åh! är det dags för ngn förändring hemma?
  Har provat bomberna med föredrar en vaniljmunk istället 🙂 tror det var på ditt event du hade ngn gång för 100 år sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg