I annonssamarbete med SVENSKA DAGBLADET

Att hålla sig uppdaterad.

 

Jag börjar alltid min morgon med att läsa nyheterna.

På helgen sitter jag kvar i sängen en stund efter duschen och scrollar igenom kultursidorna på Svenska Dagbladet (älskar kultursidorna!) och på vardagsmorgonen läser jag under tiden jag äter frukost samt på tåget på väg in till jobbet. Det blir liksom en kombination av avslappning och uppdatering på en och samma gång; jag vet vad som händer i världen och samtidigt är det en stund av tystnad då jag får vakna till och bli redo inför arbetsdagen. Och så går ju den relativt långa tågresan på en timme så vansinnigt mycket snabbare när man har något att läsa igenom. Och nu får du också testa 2 månader kostnadsfritt! HÄR hittar du det erbjudandet.

 

 

Och tack och lov behöver man ju inte ha en papperstidning nu för tiden utan har hela utbudet i sin mobil eller läsplatta om man så vill – mycket smidigare enligt mig. SvD har oberoende och granskande journalistik inom en mängd olika områden – nyheter, näringsliv, kultur och opinion. Kultur är som sagt min favorit eftersom jag tycker om att läsa om olika kulturprofiler, böcker som släpps eller konstnärer som är aktiva just nu men tycker även att Krogguiden är kul att läsa igenom och få tips man annars kanske missat. För mig är SvD en perfekt balans mellan lättsam journalistik och mer granskande, nyhetsfokuserad journalistik och därför en perfekt pendlingspartner eller morgonstund.

Och nu får du alltså du testa SvD kostnadsfritt under två månader! HÄR kan du aktivera ditt erbjudande och läsa mer.

För mig är det en morgonritual jag inte vill vara utan.

I reklamsamarbete med SvD

 

3 kommentarer till “Att hålla sig uppdaterad.

  1. Tack för tipset, jag har redan ett prenumeration. Ja på helgen att sittar också i sängen och läsa SVD under en bra frukost. Min favorit är hälsa, utomlands och kultur. 😍❤️🙏

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg