Att önska helt fritt!

 

Om man nu fick önska helt fritt fyra saker man helst ville ha, rent materiellt talat nu alltså, prick denna sekund så vet jag exakt vad jag skulle önska. Sen vill vi ju ha fred på jorden och allt det där men om vi nu ska vara lite ytliga och jag hade fått gnida en lampa och blev given fyra önskningar skulle jag säga

jajamen nu ska du får höra, de här fyra önskar jag mig:

 

 

Sellier från Byredo. Ä L S K A R! Fick den i prov sist och får inte nooooog, den doftar nästan exakt som tvålarna på Le Pigalle och det ger mig så mycket roliga minnen. Dock är den såklart svindyr pga koncentrerad bla bla men nu får man ju önska av en ande så då spelar det inte så mycket roll.

 

 

Jo men en Z2 från Ay Illuminate skulle ju inte göra ont? Har haft span på denna i något år, jag är ju ett stort fan av Ay Illuminate och skulle gärna haft i varje rum om det nu inte vore för priset. Men allt är så fantastiskt vackert och svävande och skirt? Får njuta av den såhär istället. Och önska av en Ande.

 

 

Eh ja, den här tavlan från Lisa Love tack! Eller ja, vilken tavla som helst av henne, men nog allra mest denna.

Alltså. Är kär.

 

Och så rundar vi av det lite nätt med en Tulip tycker jag. Jag måste ju nästan alltid ha en tote till vardagsbruk eftersom jag har kamera som enkelt måste kunnas dras upp och stoppas ner utan att behöva öppna väskan, och den här är så vacker med den där svängda formen och ser ut att kunna svälja mycket. Så en sån tar vi.

Jaha, då har man önskat fyra saker då. Tack tack anden.

 

4 kommentarer till “Att önska helt fritt!

  1. Tack för tips och önskningar.
    Hittade min ”egen” Lisa Love, beställd, så nu är det bara väntan på leverans.
    Spännande det också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg