Att äta försenad semla.

 

Vid Snogeholm fanns ett litet café med närproducerat och hemmalagat av två stycken eldsjälar, så vad passade bättre än att slå sig ner där efter en blåsig skogspromenad och värma upp sig?

Jag och mannen tog deras oxsvansgryta (himmelsk) medan barnen valde hemmabakat bröd med ost, samt en yoghurt producerat på ett mikromejeri runt hörnet. Så himla fint att det finns ställen som tar tillvara på det lokala tycker jag, och att man som besökare riktigt kan känna kärleken till maten när man kliver in.

 

 

Noah var gladare än han såg ut där han tuggade knäcke med vackert mönster och rockade röda naglar som en champ.

 

 

Och här!

Vad som kan varit världens finaste lilla semla? Med hallon på toppen och en grädde med lakrits. Låter konstigt kanske men var u n d e r b a r t gott.

 

 

Ja, ni ser ju.

Det var en aningen försenad semla, men en väl värd att vänta på. Så har ni vägarna förbi; titta in på det lilla caféet och njut av riktigt omsorgsfullt lagad mat, närproducerat och med kärlek.

Dit blir det absolut en tur igen.

 

4 kommentarer till “Att äta försenad semla.

  1. Är ofta i Snogeholm men hade ingen aning om att där fanns ett café.
    Tack för tipset, det blir helgens utflyktsmål!

  2. Den yoghurten är att dö för…köper den naturella i Lund på Grands Deli för extra lyxiga helg frukostar.

Lämna ett svar till mässing köksblandare Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg