I annonssamarbete med SCORETT

Att ha skor, vår och strålande sol.

 

Vad sägs om 15% rabatt på allt från Dasia hos Scorett, både online och i butik, till och med den 5/4?

Precis det får ni nu! Koden NAGONSFRU15 ger nämligen 15% på just det, och det är inte fy skam kan jag säga för det finns SÅ mycket fina vårskor just nu. Som de jag har på bilden ovan till exempel!

Låt oss titta lite närmre på de där tycker jag:

 

 

Ett par vackra, cognacsfärgade stövletter med precis rätt klackhöjd; såna man kan gå i en hel dag utan att krevera! Är så trött på otympliga skor man vinglar fram på, det går ju alldeles utmärkt för en kväll ute eller vid festligare tillfällen, men när det är vardag vill jag som sagt vara bekväm och samtidigt se klädd ut. Då är de här perfekta, och fungerar dessutom alldeles utmärkt redan nu. Man fryser inte fötterna av sig.

Dessa hittar du HÄR. Jag har min vanliga storlek i dessa och de satt perfekt.

 

 

Samma outfit – nya skor!

Vårigare modell än krispigt vita sneakers är väl svårt att finna? Jag tycker om de här lite högre versionerna eftersom de gör att jag kan starta med mina kortare byxor mycket tidigare utan att förfrysa anklarna. De här var alldeles fantastiskt sköna! Såna man kan sätta på sig direkt när de kommer hem och sen använda direkt utan att vara orolig för skoskav om en timme.

 

 

Kommer osökt att tänka på Banditen varje gång jag har dom på mig eftersom hon är Drottningen Av Vita Sneakers.

De här skönheterna hittar man HÄR och jag har min vanliga storlek även i dessa.

Här kommer ett axplock av fler favoriter att välja på:

 

 

Klackarna finns HÄR, de svarta mjuka HÄR, de moccafärgade med knut HÄR och en annan vit mer chunky modell hittas HÄR.

Och det var lite vårskorsinspiration det! Kom ihåg att koden NAGONSFRU15 ger 15% på allt från Dasia hos Scorett (både online och i butik; handlar du i butik så bara visa det här inlägget i kassan) till och med den 5/4. Hela utbudet hittar du HÄR.

Hoppas du hittar en ny kompanjon till i vår!

I reklamsamarbete med SCORETT

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “Att ha skor, vår och strålande sol.

  1. Hej. Tänkte höra vad du använt för behandling/ lack på ditt köksbord? Skivan såg ut precis så som jag vill ha mitt bord. Tack på förhand. Jessica

  2. Dina bilder med mode/kläder är alltid något extra. Du har verkligen en speciella känsla för den typen av fotograferingar tycker jag. Min man och jag brukar ibland skoja om vem som är fotografen, den som har skapat idén och ställt i ordning allt (jag) eller den som ”bara” trycker på knappen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.