Att göra om en favorit.

 

Om det är lördag och man har två, tre timmar över och Coronakrisen ännu inte slagit till – varför inte hänga en stund med sina favoritmänniskor?

Nelly försökte ta sig till Ystad då och då innan allt, så att hon och jag och Banditen kunde ta lördagslunch tillsammans, strosa på gator och skratta och äta något gott och sen var och en åka vidare hem på varsitt håll för att fortsätta helg. Det är den finaste syssla jag vet faktiskt.

 

 

Banditen var strålande vacker som alltid!

 

 

Nelly hade precis gjort naglarna den här gången, och tydligen i olika nyanser av lavendel vilket var väldigt viktigt. Hårfin skillnad i kulör men det var meningen. Så jag verkar kul men lite mer low key kul och inte sådär in your face kul förklarade Nelly och vi nickade som om vi förstod.

Själv var jag ganska trött för vi hade haft Fredagsbar på jobbet kvällen innan vilket alltid genererar en otrolig mängd skratt och en ganska sen timme eftersom den hålls i Köpenhamn och det tar lite tid att ta sig hem. Nu ska vi ha den på distans på fredag; alla som vill loggar in. Blir bra det också.

 

 

Vi försökte hitta nånstans att äta!

 

 

Och hamnade på Bröderna M, för jag ville ha pizza, Nelly ville ha ”riktig hamburgare” och Nicole ville ha vad som helst som var gott.

 

 

Denna stjärna <3

 

 

Och tadaaa!

Alla fick vad de ville ha, och vi kunde sitta där länge och mumsa och prata ikapp och säga det här gör vi om snart igen eftersom vem vill inte göra om? När man är med livets människor?

Men så såg en grå lördagslunchtimme ut i Ystad när tre kvinnor möttes upp, åt comfort food och tyckte om varann. Bästa starten på en helg, helt klart. Längtar tills den är möjlig igen.

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att göra om en favorit.

  1. Bästa att umgås och äta god mat. Jag trodde knappt man fick åka till Danmark längre utan en riktigt god anledningen.

    1. Nej det får man inte 🙂 Detta var bilder från ungefär tre veckor sen, nu har jag inte sett någon på snart en månad tyvärr. Men bättre att hålla sig säker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *