I annonssamarbete med ÄLVSBYHUS

Att kunna bläddra, bygga och drömma.

 

Där står jag, framför Drömmen, vad som känns som en evighet sen men som faktiskt inte är så himla länge. Just den här bilden är nog den som mest symboliserar vad Drömmen är för mig; ett hem. Varma vindar, sommar, friheten i att kunna låta dörren stå öppen och gå in och ut som man vill, middagar utomhus med de vi tycker om, tårtor, firande och grönska. Ett hem i sig är ju inte själva byggnaden utan vad man fyller den med; både minnen, känslor och ting. Och jag minns exakt hur jag kände mig precis när bilden togs; varm och fri och tacksam.

 

 

Och på tal om hem; ni vet ju om att jag har ett samarbete med Älvsbyhus och nu har deras nya katalog kommit! Den kunde jag slå mig ner och bläddra länge i kan jag säga. Jisses vad mycket möjligheter det finns?!

Älvsbyhus är ju Sveriges största småhustillverkare sedan 20 år tillbaka så de vet minst sagt vad de pysslar med.

 

 

Har du inte testat deras onlineverktyg ännu måste du göra det! Det är ett verktyg där du kan bygga ditt drömhus online, se det växa fram och samtidigt få priset presenterat under tiden du experimenterar med val. Perfekt om man nu går i husbyggartankar på riktigt och vill få en realistisk uppfattning om vad det faktiskt skulle kosta att göra drömmen till verklighet. Det verktyget kan du testa kostnadsfritt på deras sida (HÄR).

Ville du få ännu mer inspiration och få ännu mer alternativ för husbygge kan du beställa deras katalog! Den är fullmatad med modeller, planlösningar och annat matnyttigt och beställs kostnadsfritt HÄR. Den perfekta starten för att ge spinn till dina drömmar.

Vem vet; kanske är du på väg att skapa det där hemmet du också? Att fylla med minnen och ögonblick och känslor. En spännande resa, helt klart.

I reklamsamarbete med ÄLVSBYHUS

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att kunna bläddra, bygga och drömma.

  1. Ja, det är min dröm också, mycket mer, jag lever min dröm i mitt drömhus. Håller med dig. Det är därför viktigt att du informerar dig själv i förväg ❤️ Tack för ditt fin reklam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *