Att ha oväntade vinnare.

 

Det finns ju några här hemma som inte alls misstycker gällande hela ”arbeta-hemifrån”-grejen. Inte alls.

Hundarna är de stora vinnarna i allt det här, helt klart. Inte för att de har varit ensamma, vi har ju haft en lokal urgullig pensionär med hundvana här på dagarna, men det är såklart extra festligt när ordningen är återställd igen på så vis att jag sitter i huset och arbetar; antingen i köket, vardagsrummet eller sängen.

Matte hemma är bästa idén någonsin tycker de där.

 

 

Ja, såhär kan det se ut.

Min dator i sängen, allt huller om buller och de utslagna som om jag skjutit dom med sömnpilar. Ser ni Spöket där bakom? Lite svår att upptäcka, men hon är där.

 

 

Javisst, där var dom bägge två!

Som alltid; tillsammans. Det är en aldrig sinande kärlekshistoria mellan de där: Prosten är vansinnigt förälskad i Spöket och hon är inte helt neutral hon heller kan jag lova; han har blivit hennes snuttefilt och den hon söker sig till när det är dags för närhet.

Så ja, det är inte bara jämmer och elände med allt som sker. Det finns ljusglimtar i det också. Som alla hundar som nu ligger utslagna där i hem över hela Europa och är överlyckliga över att ha alla hemma.

4 kommentarer till “Att ha oväntade vinnare.

  1. Så underbart det ser ut med hundarna. Älskar bilderna på dina goa vovvar.
    Bilden på dig var kanon, du är en mycket vacker kvinna.
    Ha en skön söndag/Stina

  2. Vår katt tyckte det var toppen de första två veckorna, då ville hos gosa dygnet runt. Nu har hon nog tröttnat på oss för man får vara glad om man får klappa henne en gång om dagen 😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg