I annonssamarbete med POSTERLOUNGE

Att ha än mer tavelfrossa.

 

Jag var så h i m l a nöjd med tavlorna jag beställde från Posterlounge förra gången (ni kan se det inlägget här) så jag var bara tvungen att komplettera samlingen en aning – och den här gången med två stycken havsmotiv och en liten filur!

Det som jag älskar med de här tavlorna är att jag kan få dom silkesmatta, inramade utan glas och i precis den storlek jag vill. Jag har valt PVC-tavla den här gången också eftersom det är det absolut mattaste man kan få, inget som reflekterar i och med att man inte behöver glas och så med en svart shutter-ram runt som ramar in motivet men samtidigt ger lite 3D-känsla eftersom motivet liksom ”svävar” i ramen.

Och det bästa? De väger absolut ingenting. Perfekt när de ska upp på väggen; man behöver inte vara två som hjälper till bara för att orka lyfta upp dom även om man valt ett stort motiv.

 

 

Först ut är den här skönheten; Fishermen at sea av Joseph Mallord William Turner!

Den här valde jag alltså i PVC med svart shutterram (varje motiv går att få som poster, på trä, pvc, akryl och en mängd olika fler material sam antingen utan ram eller med en uppsjö av ramar att välja på). Just den här är i storleken 70 x 50 vilket är väldigt lättplacerat tycker jag.

 

 

Och så ett större motiv!

Den här heter kort och gott Waves och den tyckte jag förtjänade att få ta plats, så den är i storleken 90 x 70 istället men med samma ram och tryckt på samma material som den förra.

Älskar den här. Gör mig lugn på nåt vis.

 

 

Och sist men inte minst ett underbart litet porträtt som jag tog i samma material och med samma ram som de andra, men i ett nätt format av 20 x 30.

Det här är Chico With Cylinder av Walt Kuhn och jag tycker att Chico har ett så himla härligt uttryck? Lite mörk, lite knasig – precis som jag gärna har mina tavlor.

Och vill ni fylla på med lite tavlor där hemma ger koden EMMA20 hela 20% rabatt på prick allt hos Posterlounge utom presentkort till och med den 3 maj! Koden kickar igång imorgon den 20:e men redan nu är det 15% på sidan så man kan fynda loss redan. Där inne hittar ni så många motiv att ni omöjligt kan gå igenom alla, så det finns verkligen något för alla smaker och ni kan som sagt få ert motiv precis hur ni vill när det kommer till material, storlek och ram. Hela utbudet hittar ni HÄR.

Nu ska Chico få en plats på tavelväggen i hallen tror jag bestämt.

I reklamsamarbete med POSTERLOUNGE

 

 

4 kommentarer till “Att ha än mer tavelfrossa.

  1. Spännande att den stora havstavlan gör dig lugn, eftersom jag mer känner oro eller nästan obehag av motivet. Så himla kul att det kan vara så olika! Men jag finner nog inte hav särskilt lugnande i verkligheten heller (även om de absolut kan vara vackra). Det är antagligen därför.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg