I annonssamarbete med APOTEK HJÄRTAT

Att bli vardagsredo på fem minuter.

 

Ni vet att jag gillar Apolosophy, Apotek Hjärtats egna serie, sen innan och nu ska ni få följa med på en ”hur man blir vardagsklar på fem minuter” med hjälp av bara tre produkter!

Det är mina topp tre produkter från Apolosophys make up för övrigt; deras brownsingpuder, flytande concealer och deras mascara (som är finalist i Sweden Beauty Awards för övrigt!). Alla dessa tre är riktiga räddare och gör att man snabbt blir klar för en vardag, och nu får ni dessutom 30% på all makeup från Apolosophy hos Apotek Hjärtat online! Koden är EMMA30 och gäller till och med den 27/4.

 

 

Jag startar alltid med deras flytande concealer, innan jag lägger min bas men efter att jag lagt all hudvård för dagen. Flytande concealer är det enda jag kan använda under ögonen nu när jag blivit äldre; torra concealers blir för kakigt och lägger sig i alla veck. Den här tar jag under ögonen och på ögonlocket, och sen ser jag vips mycket mer utvilad ut.

 

 

Deras bronzingpuser sveper jag på med en stor, fluffig pensel där jag tycker att jag kan ha lite mer färg; kindbenen, pannan, hakan och näsryggen.

 

 

Och sen är det bara mascara och tadaaa!

 

 

Färdig!

Lite rouge på det också kanske, sen är jag good to go.

Mascaran, som är fantastiskt bra på att ge fylligare fransar utan att klumpa eller bli stel, hittar man HÄR, deras concealer HÄR (jag har färgen ivory) och bronzingpuder HÄR.

Och som sagt; koden EMMA30 ger 30% på ett helt köp av Apolosophys makeup, online på Apotek Hjärtat! Koden gäller till och med den 27/4, och hela utbudet hittar du HÄR.

Dags att göra sminkväskan och badrumsskåpet lite vårredo, kanske?

I reklamsamarbete med APOTEK HJÄRTAT

2 kommentarer till “Att bli vardagsredo på fem minuter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg