Att ha lite beach house-känsla.

 

Välkommen in i vardagsrummet!

Där inne står det just nu ett fång torkad vass på soffbordet. Varför inte, liksom? Det är ju trots allt nästan-sommar (om man är väldigt optimistisk) och vi bor bara några minuter från havet, så lite havskänsla kunde gott få flytta in. De passade bra med den stora lampan i tyg, och soffans urblekta grå tycker jag. Så nu får de stanna där ett tag; och det allra bästa är ju att de redan är torkade så inget man måste underhålla det minsta.

Snart ska fårfällarna få vikas ihop också och stoppas in i linnegarderoben, för de är mer höst&vinter än vår och sommar. Men än så länge är det faktiskt frost på bilen vissa mornar så de får vara kvar.

 

 

Annars ser det nog ut som det brukar?

Fortfarande SÅ nöjd att vi lät bygga den där inbyggda bänken bakom soffan som löper längs båda sidorna av fönstret. Bra att ha ved nära till kakelugnen (den torkar ju fort här inne) och så kan man ställa allt man tycker är fint på hyllan; fynd från Paris, gamla lerkrukor från Tine K, den där äggtavlan som alla frågar om (tyvärr också från Paris) och så tre långa, torkade palmblad som innan var i sovrummet men nu fick plats i vasen från Jotex där åt höger. Nästan exakt samma färg på palmbladen som på vassen för övrigt. Naturen är otrolig på att färgmatcha.

Det var en liten titt in i vardagsrummet!

Nu har vi havet här inne en liten stund.

 

 

5 kommentarer till “Att ha lite beach house-känsla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg