Att visa sånt jag ser på Viaplay just nu.

Jag älskar streamingtjänster och har prick alla. Vad gjorde vi ens innan streamingtjänster fanns? Väntade tålmodigt en vecka på ett nytt avsnitt och så var det bra med det. Nu finns det ju en del serier även på streamingtjänster man måste vänta på och jag blir lika frustrerad varje gång haha, men här kommer iallafall 4 serier jag tittar på just nu och alla från Viaplay. Brukar ju alltid tipsa om Netflix men ni är ju många som har Viaplay också så here we go:

 

 

Jag ser om alla Criminal Minds!

Jag gör det med jämna mellanrum, efter nåt år glömmer man ju bort vad som hände och då går det fint att se om. Dessutom hade det kommit en ny säsong som jag helt missat så det var som julafton. Kan inte detta vara en av världens bästa serier? Ihop med CSI när det gick då, herregud vad bra det är. Fortfarande. Det var också här min första kärlekshistoria med Mandy Patinkin startade! Eller ja, så mycket historia har vi väl inte men det var första säsongen av Criminal Minds för hundra år sen jag först upptäckte honom och har varit förälskad ända sen dess.

 

 

Jag är snart klar med samtliga Svenska Fall!

Svenska fall är som en videoversion av Rättegångspodden kan man säga. Många av fallen här har jag hört flera gånger om på Rättegångspodden men det blir liksom en extra dimension att få det i rörlig bild också; få ett ansikte på alla dessa personer man innan bara hört. Och ja; jag har en dragning till kriminaldokumentärer och såna serier, kan inte hjälpas. Ville ju faktiskt bli rättstekniker i tidiga tjugoårsåldern och det var helt CSI:s fel.

 

 

Johådå – Paradise Hotel följs såklart! Ni vet; det är min guilty pleasure. Extra bra att min Adam är med i år igen, det var en mycket trevlig överraskning och han är precis lika fin som alltid. Är dock mycket otålig och tycker inte alls om att det bara kommer tre avsnitt i veckan men man får väl lägga band på sig antar jag.

 

 

Och så ser jag The Good Doctor; jättefin serie om en läkare som är autistisk och hur han klarar de situationer han ställs inför på sjukhuset och de utmaningar han har i sin vardag. Lite som om Atypical på Netflix ni vet? Fast om han vore läkare. Lagom lättsam, lagom dramatisk och en sån serie jag drar igång när jag inte alls vet vad jag är sugen på att se.

Och där var 4 tips till er som har Viaplay och kanske inte vet vad ni ska ge er på härnäst.

Hoppas ni gillar!

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att visa sånt jag ser på Viaplay just nu.

  1. The good doctor min absoluta favvoserie. Top medicinskt innehåll, välbalanserad. En bra efterträdare till Emergency Room.

    Detta visar att personer med autism kan hitta sitt eget sätt. De behöver bara mycket stöd i sin barndom och måste vara beredda på livet. Absolut en identisk bra serie. Svenska Fall, jag har redan sett, helt fantastiskt. Tackar Emma för TVtips, önskar bra helg

  2. Recommend ”Big Little Lies” on HBO. Set in coastal northern California with strong cast of women and good visuals and music.

  3. De har ju tagit bort Crimsons Minds på Via Play nu =( Hade påbörjat att se om den jag med, men sen tog de bara slut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.