I annonssamarbete med APOTEK HJÄRTAT

Att fylla på med K-Beauty!

 

Jag är ju ett stort fan av K-Beauty som ni vet; jag älskar det faktum att det finns SÅ många produkter till vettigt pris och som är aktiva utan att man blir ruinerad. På så sätt kan man också testa sig fram och finna nya favoriter till badrumsskåpet, och precis det har jag gjort nu!

Och den här gången har jag ett superebjudande till er! Nu får ni 20% rabatt hos Apotek Hjärtat online med koden EMMA20 vid köp över 400 kr! Koden gäller bara fram till midnatt 29/5 så man får vara lite snabb, men o j så mycket roligt där finns.

Ska vi kika på lite favoriter?

 

 

Hyaluronic acid moisture cream! Denna lilla godbit finns HÄR till ett vansinnigt bra pris för vad den faktiskt gör, och innehåller koncentrerad hyaluronsyra. Hyaluron har vi ju i huden själva men det tappar man såklart med åldern så det är bra att fylla på, och det är enligt mig det absolut bästa för fukt. Återställer hudens PH-balans och är en räddare efter dagar med solsken.

Rekommenderas!

 

 

Jag behövde en ny, löddrande rengöring att följa upp min oljerengöring med (jag kör tvåstegsrengöring; först olja och sen en löddrande) och bestämde mig för att testa den HÄR. Holika Holika har generellt väldigt bra produkter och den här var inget undantag; rengör utan att torka ut. Motverkar dessutom rodnad vilket jag behöver eftersom jag så lätt blir irriterad i huden, så den här var både effektiv, lugnande och snäll.

 

 

Åååååh Propolis-serum!

Jag har pratat mig varm om propolis förr – det finns i n g e t som ger en sådan ”gwang” (= daggig hud) som just det! Baserat på honung som lugnar huden och ger samtidigt en fantastisk lyster – du kanske ser skillnaden där på armarna? Den övre är insmord med några droppar av detta serum och den undre är det inte. Gloooow. Får inte nog.

Detta serum är ett MÅSTE, och du hittar det HÄR.

 

 

 

Och så kan man ju inte prata K-Beauty utan sheet masks.

Dessa med Green Tea kan jag inte vara utan, har alltid ett gäng i skåpet här hemma och lägger en i veckan eller innan jag ska iväg på något speciellt (händer ju inte så ofta nu, men ni fattar). Grönt te motverkar talgproduktionen, och så är det kamomill i som lugnar. Prick vad jag behöver alltså.

På Apotek Hjärtat hittar ni en uppsjö sheet masks HÄR.

 

 

Och där var lite K-Beauty-tips!

Jag hoppas verkligen ni kan finna lite nya favoriter och glöm inte att koden EMMA20 ger 20% på onlineköp hos Apotek Hjärtat vid köper över 400 kr. Koden gäller i 72 timmar, så fram till och med midnatt den 29/5.

K-Beauty-sortimentet finner ni HÄR och hela utbudet HÄR.

Hudvård, alltså.

Får. Inte. Nog.

I reklamsamarbete med K-BEAUTY

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att fylla på med K-Beauty!

  1. K-Beauty är underbar.Perfekt med rabattkod nu när jag inte kan beställa direkt från Korea eller bunkra kopiöst när jag är i Bangkok. Maken undrar alltid behöver man verkligen så många krämer. Svaret blir alltid krämer kan man aldrig få för många av 😁

  2. Fantastiskt inlägg, tack för massor av inspiration <3
    Jag letar efter en bra PH-balans cream. Jag märkte att min hud behövde mer och mer ph i ålderdom. Trots mandelolja känner jag att huden i ansiktet är väldigt tätt. Det känns som om jag har fått en botoxbehandling.

    Dum fråga av mig med grönt te. Det motverkar talgproduktionen, men kamomill torkar inte ut huden!

    Tack, tack för rekommendationerna. Jag pröva den ena eller den andra produkten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *