Att ha renbäddat!

 

Tvätta är en av de hushållssysslor som jag tycker är mest okej faktiskt?

Kanske för att man faktiskt kan göra något annat under tiden. Jag har väldigt svårt för att vara låst sådär, till exemepl så tycker jag att göra naglarna är något av det mest tidskrävande som finns? Jag gör ju det, men varje gång jag sitter där i stolen och försöker slappna av medan någon filar och pillar så är jag så rastlös och önskar hett att det vore möjligt att bara lämna sina händer där, gå och göra något annat och sen komma tillbaka och hämta upp dom när de är klara.

Tvätta är litegrann som att kunna lämna sina händer på salongen; man stoppar in, går ifrån och hämtar upp när det är färdigt.

(Att vika och sortera efter en tvätt däremot? HerreGUD vad tråkigt).

 

 

Sängkläder är så skönt att ta fram nytvättade!

När de är mjuka och doftar lite lavendel och hela sängen känns sådär len och fräsch. Har man en Haggis hemma dock så får man inte njuta av den där alldeles nypålagda, ordnade känslan så länge – hon är där på en sekund och kliver upp, trampar runt, och lägger sig sen utan att skämmas rakt över alla kuddar jag just fluffat och puffat och ställt upp för att se inbjudande ut. Jaha. That’s life.

Men ändå!

Nytvättade lakan. Bästa.

1 kommentar till “Att ha renbäddat!

  1. Haha exakt! Verkar som om min hund tänker aha här var det rent. Bäst att göra det mer hemma så matte kan sova riktigt bra sedan….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg