Att ha skogsäventyr.

 

Där står två pojkar och ser luriga ut!

Mest för att de hittat ”en hemlig plats” i skogen bakom Drömmen, och vill vara där mest hela tiden. De har ju redan byggt en koja där bakom, utforskar större områden och kommer ibland inspringande med andan i halsen och flämtar att de såg en älg! och berättar med stora gester hur älgen stått så nära och tittat på dom.

 

 

Nu går vi och kikar på det hemliga området.

 

 

Och titta!

Mitt i skogen en stor plätt med bara gräs. Och ett Spöke som inte lämnar deras sida. Hon är fantastisk på det där; henne behöver man aldrig hålla kopplad för hon går aldrig längre än en meter ifrån sina människor och vandrar tätt i dina hälar när du är ute i skogen utan att avvika det minsta. Stannar du stannar hon, och så står hon där bakom dig och väntar tills du börjar gå igen.

Så två pojkar, ett Spöke och eventuella älgar.

Det är livet här.

2 kommentarer till “Att ha skogsäventyr.

  1. Underbart inlägg, foton. 😍🌲 Detta är ett riktigt skogsäventyr. Hoppas att jag får fler underbara berättelser från Noah, LEo och Spöket . Jo Spöket är verklige den modigaste hunden i världen. Hon gör ett bra jobb. Du lägger ett leende på mitt ansikte idag Emma, helt fantastisk. 🥰👏

  2. Vilken skatt! Har liknande sommar/åretrunt-dröm där barnen skapat minnen och fortfarande gör. Oslagbart ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg