Att åka för midsommarfirande!

 

Torsdag!

Och inte vilken torsdag som helst; utan torsdagen vi åker till Drömmen för midsommarhelg. Det kommer ju inte bli som det brukar; inget klassiskt midsommarfirande i år, men jag ska göra mitt bästa för att skapa en midsommar i miniformat utan spelemän, föräldrabesök och gigantisk midsommarstång. Jag tänker att man kan skapa en egen liten stång, ta fram den trådlösa högtalaren och spela Äppelbo Gånglåt, göra egen glass, fixa god mat och ha midsommar i vilket fall? Det är ju inte the real deal, men nära nog.

Noah är lycklig så länge han får vara i Drömmen, lulla runt och leta efter grodor, och Leo är lycklig så länge det bjuds på morotskaka och wifi är någotsånär stabilt, och mannen och jag är lyckliga bara vädret är fint och det är helg. Så hey; det må vara pandemi men allt går att lösa.

Nu tar vi midsommarhelg, va?

2 kommentarer till “Att åka för midsommarfirande!

  1. Vilka underbara bilder . Önskar dej en fantastisk midsommar och fantastisk sommar. ☀️🍓🌼 Hoppas att du får fantastiskt tid. Ta hand om varandra 💋 /Liz

  2. Tänker göra ungefär samma upplägg för mina kottar. Något de verkligen uppskattar på midsommarfirandena är ”tivolistånden”. Så jag tänkte ordna lite hemmabygge: slå ner burkar med boll, fiskdamm, chokladhjul och sen en hederlig tipspromenad.

    Är säker på att ni får en fantastisk midsommar 🌻

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg