Att önska glad midsommar!

 

Godmorgon och G L A D M I D S O M M A R!

Tänk att det blev midsommar ändå? Trots att allting annat är så annorlunda. Men här, i vår lilla bubbla, är det trots allt fredag och ledigt och midsommar, och rosorna har börjat slå ut (innan pionerna i år) och solen skymtar fram då och då mellan molnen och gruset knastrade precis som det alltid gör när jag var ute för att vattna mina stackars växter som får klara sig utan vatten i veckorna.

Hur ska ni fira?

Jag ska börja med att ge mig ner till sjön för att fiska, för det är precis vad jag vill göra en tidig morgon, sen ska jag förbereda lite för kvällens grillande och dra fram glassmaskinen så att pojkarna kan få jordgubbsglass och så ska jag spela sommarmusik prick hela dagen. Allt blir liksom lite mer midsommar med sommarmusik. Kanske åker jag till den lokala trädgårdshandeln också, han har alltid öppet, och ser vad jag kan hitta.

Ta hand om er denna dag, ok? Var försiktiga njut av dagen och känn midsommaren i er <3

Vi ses alldeles snart igen.

4 kommentarer till “Att önska glad midsommar!

  1. Hej! Du kanske har det redan men du kan fylla stora petflaskor m vatten och vända snabbt upp och ner i jorden vid dina växter så suger de så mycket det behöver ❤ finns nog massa bra varianter.
    Kram Åsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg