Att ha haft midsommar <3

 

Och så firade vi midsommar.

Den lugnaste, mest stilla midsommar jag kan minnas – bara vi och lite grillat och skogen och rosorna och hundarna, ingenting mer. Jag fiskade 4 gånger på hela dagen, vi badade i sjön, luften darrade av hetta och åskan mullrade i horisonten och allt var alldeles perfekt faktiskt. Trots avsaknaden av Äppelbo Gånglåt, folkdräkter och midsommarstång.

Det är det jag älskar sådär extra mycket med det här stället; även om ingenting s k e r så sker så himla mycket i just ingenting. I stillheten, friheten och lugnet. Här ÄR man bara, går runt i gummistövlar, har jord överallt, sitter på trappan, njuter. Brukar ju gömma mig här i månader den här tiden på året och samla ihop mig för att sen spurta och vara social resten, men i år har jag av förklarliga anledningar inte samma behov av att hämta ihop mig eftersom det sociala varit nästintill noll sen mars – trots det njuter jag av avskildheten. Hemma kan jag lätt få lite rastlöshetsklåda, men aldrig här.

Midsommar 2020, alltså.

Den blev precis som den skulle.

1 kommentar till “Att ha haft midsommar <3

  1. Sant, midsommar var lugn och annorlunda, men så vacker.
    De små saker är som vi tycker om ännu mer nu.
    Konstigt nog saknar jag ingenting som vi för närvarande lever isolationen
    Det beror antagligen på att du och din familj och jag och min familj har en ställe där vårt paradis😍
    Dina bilder är så underbart, jag är glad att du har haft en härligt helg 🌸🙌

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg