I annonssamarbete med SVENSKA DAGBLADET

Att ha det lättsmälta också.

 

 

Där sitter jag och förkovrar mig!

Kan man kanske inte tro, men det är precis det jag gör. Eller ja; egentligen bevisar jag för mannen att högskoleutbildning inte automatiskt gör dig bättre, och det gör jag genom att utmana honom i ett bildningstest. ”Kan du de svåra svenska orden?” kör vi just nu. Det är det enda jag kan tänka mig att tävla mot honom i för övrigt, hade det varit ett mattequiz hade jag varit körd, men svenska ord är mitt liv och skrivande har varit med mig så länge jag kan minnas så för mig är den här typen av test precis vad jag gillar.

Och det är det som är så bra med Svenska Dagbladet. Mångfalden. Att de inte bara bjuder på nyheter och reportage, utan även har de där mer lättsmälta sektionerna som poddar och kunskapsquiz. Sånt som är perfekt att göra på stranden när man bara vill ha något lättsamt att roa sig med.

Och missa inte! Ni kan ännu få två månaders kostnadsfri prenumeration av den digitala utgåvan av SvD! HÄR hittar ni till erbjudandet.

 

 

 

Jag vann, för övrigt. Mycket nöjd över detta.

Vill du också få den där perfekta mixen av nyheter, reportage, kultur, quiz, poddar, korsord och mycket mer? Ni får alltså testa det digitala utbudet av SvD kostnadsfritt i hela 2 månader – perfekt inför sommaren. HÄR är erbjudandet och med den länken har ni alltså nyheter, läsning och underhållning hela sommaren. Som jag sagt innan är jag speciellt glad för deras morgonrapport som kommer på mailen; det är så jag startar min dag. Där kan jag få en kort sammanfattning av det allra viktigaste som hänt sen igår och välja vad jag vill läsa mer om.

Och när jag är på stranden? Ja, då vinner jag över mannen i svåra ord.

Kan inte bli så mycket bättre, faktiskt.

I reklamsamarbete med SVD

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att ha det lättsmälta också.

  1. Utbildning är viktigt, vidareutbildning är din framtid. En dikt säger.

    “The more that you read, the more things you will know. The more that you learn, the more places you’ll go.”

    SvD är bra för varje hjärna, ta paus med SvD. 1001 tack för underbara foton och innehållet 🙌

  2. SVD i all ära MEN bikinin är det som fångar mig. Vart kan jag få tag på den, såå snygg på dig!

    Mvh
    Lou

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *