Att ha lite att göra, fast allt är som vanligt.

 

Där står Noah, på samma plats som alltid, vid det gamla badkaret bland odlingslådorna och bara njuter av Drömmen. Han gör ju sånt; drar sig undan, går runt där, pratar för sig själv, skapar små fantasivärldar i huvudet och är 100% och fullkomligt nöjd.

Känner igen den sidan hos honom från mig själv. Behovet av ensamhet, ni vet? Att kunna vara social och utåtgående, men sen behöva dra sig undan och få vara ifred tills man inte vill vara ifred längre och kommer tillbaka.

 

 

Den där plätten med odlingslådor behöver verkligen rensas upp.

Ogräs prick överallt (jag hann dra upp lite sist men är inte helt färdig) och kryddväxter som behöver planteras. Koriander och rosmarin är redan kirrat och gräslöken och persiljan står sig starkt sen förra året, men jag ska stoppa ner tomaterna Noah sått på förskolan och sen se vad mer vi kan hitta på. Det är ju där jag går ut varje dag och hämtar kryddor på sommaren och det vill jag absolut inte sluta med. Livets grej.

Men ja; allt är som vanligt och det finns lite att göra.

Tur att det finns helger att göra det på.

 

8 kommentarer till “Att ha lite att göra, fast allt är som vanligt.

  1. Så skönt <3 Har samma behov! Verkar vara så med min lilla dotter också, även om det är lite tidigt att säga (hon är 14 månader). Hon är så självständig och vill gärna sitta och leka själv och utforska. Skönt för en förälder också som kan ha uppsikt utan att "behöva" ingripa utan kan pyssla med andra saker. Du har så fina pojkar!! <3

  2. Får jag bara fråga, vet du vart ni köpt gruset ifrån eller fanns det redan där? Jag är på jakt efter ljusgrått singel precis som ert, men hittar inget bra.

    1. Jag beställde det av grävaren när vi anlade framsidan, han köpte det lokalt. Noll aning vad det heter, sa bara att jag ville ha ett ljust man kunde gå barfota på utan att dö och som inte kostar multum och så blev det detta 🙂

    2. Det benämns oftast som gårdssingel och säljs bland annat av Flisby. Eller ring närmsta grävfirma så kan förmodligen lösa det.

  3. Så sött och så underbart drömmande utseende. Han är en liten drömmande pojke och ett lyckligt barn ❤️

  4. Så där är Ida med. Hon vill gärna vara med människor men på sina villkor. Ensamhet är inget problem för henne. Det ser verkligen underbart ut där bland lådorna. Även i år prioriterar jag annat än att pyssla i trädgården. Även om jag har planer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg