Att ha sommardagar.

 

På väg ner mot sjön för att bada!

Även om sommaren tog en liten paus så fick vi ju trots allt redan någon vecka av just s o m m a r, med hetta i luften och badkläder som hänger på tork ute på framsidan. Och gäddfiske – herregud! Nu har gäddorna vaknat och jag blir nästan manisk; tar spöet och trampar ner mot bryggan tidiga mornar och sena kvällar. När det nappar finns det få saker som slår just gäddfiske.

 

 

Pojkarna har badat!

 

 

Fast man blir ju lite kall efteråt och ser ut som om man sålt smöret ni vet, och behöver svepa in sig i något varmt och luddigt för att sluta bli blå runt läpparna.

Själv stannar man ju aldrig i vattnet så länge att man blir blå, men barn har nån slags förmåga att inte känna hur kallt det är förrän deras kroppstemperatur är flera grader lägre än vad den brukar vara.

Och så spenderas våra sommardagar. Sjö, glass, skog, låg kroppstemperatur och en önskan om mer. Alltid mer. Sommaren får liksom inte vara över innan den har börjat.

 

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “Att ha sommardagar.

  1. Hoppet dör sist. Hoppas sommaren kommer tillbaka i helgen. Fantastisk var du redan i sjön. Det är en del av sommaren 2020, blå hud på grund av kalla temperaturer, is och mycket mer. Fortsätt med sommaren ☀️

  2. Om ni tröttnar på att bada är ni välkomna till Farmors gårdsbod i Grimslöv och köpa hemgjort godis och hemvevad glass, bär o grönsaker. Kolla in min dotters sida på Instagram så ser du vad vi erbjuder, vi finns några mil från ert sommarparadis. Välkomna!

  3. Så mysigt! Fick OK på att komma ner till Skåne (yngsjö) så hund och jag åker ner måndag. Prognos lovar regn men tänker mig ha långa dater med donna tartt, pc jersild skog och ostbågar framför mig. Kanske tur till Olof Viktor och Simrishamn också. Promenad längs stranden är given. Ska bli så skönt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *