Att ha S E M E S T E R!

 

Semester.

Det är livet, det.

Sitta på trappan i kimono och lyssna på tystnaden, försöka förstå att nu ska man varva ner och låta kroppen gå på sparlåga och sänka axlarna lite. Inte kolla mail, inte vara on top of saker, inte lägga sig i sånt som andra faktiskt kan sköta. Bara va. Sova, bada, fiska, plantera, läsa böcker, laga mat, leka med pojkarna, glömma bort att tvätta håret.

Och njuta. Framförallt det.

 

 

Prosten hade ett slagsmål med en taggbuske och ser ut som en riktig gangster, men han förstår värdet av Smålandssemester och gör mig sällskap ute på trappan innan har tar en inspektionsrunda runt huset, skakar på sig och går in och lägger sig i soffan igen.

 

 

Och jag försöker förstå att jag är ledig, klipper av utblommade rosor, går i gummistövlar i morgonblött gräs.

Det ska bli fina veckor, det här.

4 kommentarer till “Att ha S E M E S T E R!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg