Att baka amerikansk cookie cake!

 

Om det regnar hos dig också kanske du behöver ett recept på något segt, mjukt, chokladigt och beroendeframkallande idag? Då måste du testa det här; en en gigantisk amerikansk cookie gjord i springform! Maj gad vad det var gott. Särskilt när den ännu var varm, och serverad med vaniljglass. Detta kan man leva på (funderar dessutom på om man inte kan göra en riktigt god cookie dough-glass av det här? Måste testa). Sprängfylld med choklad och Dumle gör den varken små eller stora besvikna och den gick fort att få klar.

Receptet hittade jag HÄR.

Igår vräkte regnet ner och jag försökte springa skytteltrafik ner till sjön mellan skurarna för att fiska. Det är ju inte världens häftigaste väder den här semestern, det kan jag ju inte påstå, men jag har en vecka kvar och vem vet – det kanske blir tokvarmt? Förmodligen inte haha, men å andra sidan är jag ju ledig och då får man försöka njuta av det istället för att längta efter sol. Idag ser det dock ut att klara sig utan åska vilket alltid är nåt. Allt blir lättare med vackert väder, särskilt när man har barn.

Men det hoppas vi på idag! Uppehåll, mjuka vindar och pretty please en smula sol <3

1 kommentar till “Att baka amerikansk cookie cake!

  1. Vilken supergott Cookie Cake, han ser helt fantastiskt ut -mums 😃. Jag älskar Lindas recept också. Jag hade en vacker banankaka från henne 🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg