Att ha gjort Växjö!

 

Vi gjorde Växjö!

I Drömmen har jag ju typ inga kläder alls, så jag slängde på mig vad som fanns – en skjorta från Ralp Lauren, ett par byxor från Zara och så ett par år gamla sneakers från Marlene Birger som är så sköna att det inte är klokt men som ärligt talat har lite ”funktionssko” över sig om ni vet vad jag menar. Skit samma; jag var klädd och vi gjorde Växjö och det var skönt att få strosa runt på gågator ett litet tag.

 

 

 

Ja. Detta är mitt sommarjag. Hår precis överallt, inte en hårfön har varit i närheten av det på veckor, och en allmänt förvildad känsla. Men det är precis så jag vill ha det. Det är ju då man vet att man är ledig.

Solglasögonen är nya också – hittade de inne på Synsam. Var ute efter ett par specifika Dior men de fanns inte, så då snubblade jag över de här från Alexander McQueen och tänkte att de gick ju precis lika bra. Ville ha något stort men samtidigt lätt, och med 25% rabatt på solglasögon kändes de som ett klassiskt kap som kommer funka i många år.

 

 

Växjö var vackert som vanligt!

Det är ju inte så stort men alldeles tillräckligt för vad man vill ha.

Vi gick till den indiska restaurangen vi alltid går till, åt en gigantisk lunch med massor av naan och avslutade med churros för det bör man göra. Påminner mig att jag måste göra churros hemma snarast möjligt – det är ju så gott! Ja, och så gick jag in på Kicks och uppdaterade sminkväskan lite inför hösten med sånt som tagit slut för det behövdes verkligen; kan fota och visa sen.

Och det var en Växjödag, det.

Hej civilisationen! Det var fint att träffas ett litet tag.

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ha gjort Växjö!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *