I annonssamarbete med APOTEK HJÄRTAT

Att ha 20% på favoriter!

 

Ah, så var det dags att dyka ner i ett av mina favoritämnen igen: hudvård!

Jag är ju smått besatt av hudvård och testar gärna nya saker, och därför är jag ett stort fan av K-Beauty. Koreansk hudvård är ju en av världens största och det finns hur mycket som helst att botanisera bland, och det jag gillar allra mest med just K-Beauty är att priset oftast är väldigt rimligt (och att förpackningarna är så vansinnigt söta) så man kan testa mycket utan att bli ruinerad.

Och nu har ni 20% rabatt online hos Apotek Hjärtat på köp online över 400 kr till och med midnatt den 13/8! Koden ni ska ange är EMMA20, och här kommer lite härliga K-Beauty-produkter att kolla in:

 

 

Den här lilla sötnosen från TonyMoly är faktiskt en ögoncreme i stickform! Hur smidigt som helst; bara att skruva upp och svepa på ögat, man slipper kladda med rinniga cremer. Svalkande och skön, och så himla gullig förpackning.

Den hittar man HÄR.

 

 

 

Ännu en liten gullig produkt från TonyMoly; deras PocketBunny Moist Mist – en liten mist man lätt får plats med i handväskan och kan återfukta huden med under dagen. Rekommenderas; doftar väldigt lätt och gott och tar som sagt snudd på ingen plats. Den hittar man HÄR.

 

 

Det finns en hel avdelning med bara K-Beauty på Apotek Hjärtat, där finns mängder av godbitar att scrolla bland. Jag tycker som sagt priserna är väldigt överkomliga och nu har ni ju dessutom 20% rabatt på Apotek Hjärtats sortiment online vid köp över 400 kr med koden EMMA20! Koden gäller till och med midnatt den 13/8.

Här är lite fler tips:

En löddrande ansiktsrengöring med Tea Tree – perfekt om du har lite oren hy (öppnar upp porer, rengör på djupet och är antibakteriell med sin tea tree-olja) hittar man HÄR, en sheet mask med gurka för att lugna huden efter sommaren finns HÄR (alla sheet masks hittar man HÄR) och så sist men inte minst en 3 Second Starter – ett serum med hyaluronsyra HÄR. Jag har ett annat serum i samma serie och de är verkligen superbra! Tas lätt upp av huden, blir ingen klibbig hinna och har ett vansinnigt bra pris för hur effektivt det är.

Och som sagt; koden EMMA20 ger 20% online på Apotek Hjärtat vid köp över 400 kr till och med midnatt den 13/8!

Hela K-Beauty-utbudet hittar du HÄR.

 

I reklamsamarbete med APOTEK HJÄRTAT

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att ha 20% på favoriter!

  1. Mitt dagliga stopp på min 💓blogg . Ja, TonyMoly är min favvo med Tree Tea. Jag ska titta på apotek nästa gång jag besöker. Tack för vackra skönhetstips, älskar 🙌

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.