Att ha kylan här.

 

HERREGUD så kallt det blivit!

Men inte hela dagen, utan temperaturen pendlar 10 grader från morgon till eftermiddag så det är snudd omöjligt att klä sig. I fredags fick jag skrapa rutorna på bilen när jag skulle köra till stationen (!!!) och då var det som om en liten del av mig dog inombords. Det är ju trots allt bara september. Rutskrapning borde vara förbjudet fram till november iallafall.

Så nu är det omöjligt att klä sig. Klockan 06 på morgonen är det 4 grader och jag huttrar i jacka och stickad tröja, klockan 2 är det 18 grader och jag svettas ihjäl i samma outfit. Galet är det. Fick köpa en höstjacka på Zara bara för att överleva mornarna och hittade den här långa, cremefärgade capen som känns som en bra övergångsjacka innan man måste ta fram det tunga artilleriet så att säga. Egentligen är den här modellen inte rätt för mig eftersom allt långt blir väldigt mycket tyg på mig som är så kort, men det sket jag i. Lång = håller mig varm från hals till fötter och det är precis vad jag behöver just nu.

Så ja.

Hösten har kommit, med besked, iallafall fram till lunch. Sen är det sommar igen.

Är inte riktigt klar med värmen men det är inget att göra åt. Bara att fokusera på det positiva inte sant? Som kantareller, höstsol, innemys och doftljus. Och höstmode, inte minst.

4 kommentarer till “Att ha kylan här.

  1. Håller helt med dig <3

    Det är svårt att klä sig just nu. Övergången till sommar / höst är alltid mycket problematisk. Ändå tycker jag att din capen är väldigt vacker, jag gillar särskilt din höstmode och färg. Tack för dina härlig tankar, inlägg

  2. Jag är helt enig med dig! Det är sååå svårt att klä sig precis så här i skiftet mellan tidig och sen höst. Ena stunden fryser man och den andra så är man så varm. Snygg kappa/cepe.! Kram //Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg