I annonssamarbete med JOTEX

Att ha en alldeles egen sida hos Jotex!

 

Hå håååå, vet ni?!

Nu har jag fått en alldeles egen sida på Jotex med mina favoriter!

Där inne har jag fått plocka ihop det jag tycker är allra bäst på Jotex just nu och där har jag samlat smått som stort med en sak gemensamt; sånt jag själv redan har, eller väldigt gärna skulle vilja ha, hemma. Och vet ni? Koden EMMAOKT20 ger 20% på en hel order! Rabattkoden är giltig till 2/11 & ej giltig på rea eller elektronik, och gäller alltså inte bara på det jag har i min kategori utan på hela Jotex.

Här är ett litet axplock av mina favoriter:

 

 

Matta: HÄR | Skåp: HÄR | Kanin: HÄR | Taggig ask: HÄR | Snygg svart skål HÄR | Lakan: HÄR

 

Så in och kika vetja!

Min sida hittar ni HÄR och kom ihåg; koden EMMAOKT20 ger 20% på en hel order! Rabattkoden är giltig till 2/11 & ej giltig på rea eller elektronik, och gäller alltså inte bara på det jag har i min kategori utan på hela Jotex.

Ha nu en fantastiskt fin söndag, vänner!

I reklamsamarbete med Jotex

1 kommentar till “Att ha en alldeles egen sida hos Jotex!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg