Att fylla 40!

 

Så blev jag 40!

Hur coolt är inte det?! Älskar att fylla 40, tycker det verkar vara en himla bra ålder. Allt blir ju bättre med åldern (minus elasticiteten då, men den jobbar jag på med kollagentillskott haha) och jag har ingen ångest alls, snarare tvärtom. Känner mig som en 2.0-version av mig själv som 20åring; lugnare, tryggare, fasligt mycket snyggare faktiskt och så på en jäkligt bra plats i livet i allmänhet. Så heja 40! 40 är det nya svarta.

Idag ska vi fira på jobbet så jag ska snart dra på mig min utklädnad och hoppa på tåget och försöka dölja mig så gott det går under en kappa (peruken åker på när jag väl är på jobb) och i kylen på kontoret står bubbel på kylning och det är fantastiskt att få spendera dagen med så många människor som jag tycker om. Firar med vänner gör jag på annat vis sen, det är ju så mycket med restriktioner nu så jag är lite tagen och vet inte riktigt vad vi ska planera, men nu på morgonen blir jag firad av familjen och sen idag och ikväll av mina kollegor och det blir en alldeles utmärkt födelsedag. Köpenhamn är ju bara att glömma tyvärr och större samlingar likaså, men jag får väl skjuta på det stora firandet tills det är lättat med restriktioner kanske och slå på med baluns då. SÅ viktigt är det inte att fylla år att jag vill släpa mina vänner nånstans och utsätta dom för folk bara för att, liksom.

Att fylla år, dricka bubbel, klä ut sig och öppna presenter en torsdag är ju ändå kalas (vet inte vad jag fått här hemma ännu för jag vill inte öppna paket klockan 5 på morgonen, men jag har köpt m y c k e t fina presenter åt mig själv iallafall – tycker det är fullt rimligt att köpa födelsedagspresenter till sig själv också) och nu ska jag trycka i mig tårta till frukost för det är sen gammalt. Ska försöka ta mycket bilder under dagen även om det blir med mobilen så ska ni få se min födelsedag sen.

Men nu; 40!

Det var fasiken på tiden.

 

24 kommentarer till “Att fylla 40!

 1. Grattis Emma! Har följt med din blogg ett bra tag – väntade då min äldsta son som är några enstaka dagar äldre än Leo. Ska bli kul med ett nytt årtionde och 40+ -inspo (då jag själv når 40 om ett fåtal år). Ha en jättefin dag!

 2. Stort Grattis och välkommen till glamouråldern som jag kallar den 🙂 fylld av krämer, glitter och ja allt vad som gör livet glatt. Hoppas dagen blir härlig. Kram

 3. Grattis! Vad härligt att du njuter av att fylla år. Min känsla runt detta är precis tvärt om mot din. När jag var 20, då var jag mitt bästa jag. Ju äldre jag blir desto mer tappar jag bort mig själv och avskyr den människa som stirrar tillbaka på mig från spegeln.
  Ha en toppen dag!

 4. Grattis! Ramlade själv över strecket för tre år sen och håller med om ALLT – hade inte för något velat vara 20 igen faktiskt. Ha en alldeles underbar dag!! 🥂❤

 5. Super Grattis på dig 🙂
  Hoppas att dagen blir som du tänkt dig!
  Har följt dig i många år och nu har du blivit mitt eget beroende varje morgon.
  Mega Kram/Stina

 6. Stort grattis! 🥳🎈🍰 Så härligt det låter! Födelsedagspresenter köpta till sig själv, låter ljuvligt!!!

 7. Stort grattis! Härligt att bli äldre och tryggare i sig själv. En rynka eller två får man stå ut med i gengäld. Bevis på att man levt och lärt.

 8. Grattis på födelsedagen och happenings halloween till dina gulliga killar så fina masker.mha en fin helg. Kram yvonne

 9. Grattis! Jag ar 48 ar och har en liten pojke som haller mig pa gang hela tiden. :o) Trivs bra i denna aldern!

 10. Grattis! Åren efter 40 var det bästa, då skaffade jag häst, gjorde ny karriär mm. Tack för allt fint och kul du delar här, har följt dig länge! Riktigt feelgood!

 11. Grattis! Åren efter 40 var de bästa, då skaffade jag häst, gjorde ny karriär mm. Tack för allt fint och kul du delar här, har följt dig länge! Riktigt feelgood!

 12. Hurra för dig!!! 20 var hemskt för mig, 40 var härligt men 50 är ännu bättre- mer självförtroende och självkärlek å en vetskap om vad som är viktigt.

 13. Stort grattis Emma! Välkommen till åldern då man liksom inte bryr sig så mycket om vad folk tycker. Säkrare i sig själv och rätt nöjd med livet!
  Min 40-årsdag firade jag i New York med min tvillingsyster och våra familjer. För fem år sedan. Nästa milstolpe planeras även den till NY. Varför ändra ett vinnande koncept tänker jag. Var där några månader innan min 30-årsdag och kom då hem med massor av shopping och en liten bebis i magen.
  Din dag låter härlig, och vilken jäkla chef du är som styr upp! En stjärna 🌟

 14. Félicitations Emma et Joyeux Anniversaire… Profitez bien de la quarantaine car, même s’ils sont loin derrière moi, je pense comme vous, que c’est une dizaine formidable…
  Toute mon amitié d’une française de la Vendée…

  Congratulations Emma and Happy Birthday … Enjoy your forties because, even if they are far behind me, I think like you, that it is a formidable ten …
  All my friendship as a Frenchwoman from the Vendée.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg