Att ha min födelsedag i mobilbilder!

 

Så i torsdags var det alltså födelsedag och eftersom det var en arbetsdag bestämde vi oss för att ha firande hela dagen genom att jobba utklädda på temat ”om jag hade en annan karriär!”. Eftersom så stor del av personalen jobbar hemifrån på grund av pendling var vi en alldeles lagom corona-anpassad grupp på 9 personer som ser varandra dagligen och därför inte behövde fundera så mycket på det där med smitta. Jag var nån form av general? Tror jag? Oklart för vilket land och så, men detta var den minst ”hej jag ska gå och strippa” av alla utklädnader jag kunde finna, så den blev perfekt. De andra kom som präst och läkare och sjuksköterska och gud vet allt, så vi var en väl sammansatt grupp av yrken som ramlade in på kontoret den morgonen.

 

 

OCH JAG FICK SÅ FINA PRESENTER!!!

Mitt folk alltså <3 Det var halsband och armband och läppstift och en fluffig rosa cowboyhatt, och en korg fylld med saker ”som är jag” (olivinfuserad vodka, lugnande te och en fysisk almanacka är ju nästan essensen av mig faktiskt haha) och en hade målat en tavla som jag kan hänga bakom mitt skrivbord och ja – jag grät lite i smyg. Blev så rörd att det inte är klokt. Jag ä l s k a r verkligen den här gruppen, vilken resa vi gjort det senaste året.

 

 

Sen gick vi till Epicuré där vi hade bokat bord, och det var snudd på folktomt där inne, och vi beställde tryffelpasta och alldeles för mycket vin och satt där utklädda och skålade och åt i nästan fyra timmar, sen var det dags att vara ansvarsfull och avsluta dagen eftersom vi trots allt hade en arbetsdag dagen efter också.

Men såhär fick jag alltså ett firande från jag vaknade tills jag gick och la mig, trots att det var pandemi och jävligheter, och även om det inte var Paris eller en Finlandsfärja eller vad jag innan hade tänkt göra när jag fyllde 40 så var det den finaste födelsedagen jag kunde tänka mig. Jag fick fira den hemma med familjen på morgonen, och så med de som är min andra familj (och som jag ser mer än alla andra) under dagen och det enda som är kvar nu är att vänta ut pandemiskiten lite så jag kan ha ett firande med vänner också utan att riskera allt för mycket.

40, alltså! Det går bra nu.

 

6 kommentarer till “Att ha min födelsedag i mobilbilder!

  1. Grattis!! Vilken trevlig födelsedag trots pandemi. Hälsningar från en trogen läsare snart 40-åring!

  2. Grattis!! Pendlar du till Malmö varje dag? Med bil eller tåg? Hur går det med små barn? Vi funderar på att flytta ut på landet men jag gruvar mig lite för pendlandet. Har du tips på hur det kan kännas bra eller hur man kan lägga upp det? Tack!

    1. Ja, med tåg. Det är ju en jäkla restid, men så är det bara 🙂 Jag lämnar hemifrån 06 och är hemma 16 nu (annars 17) så jag hämtar barnen på hemvägen och mannen lämnar på morgonen eftersom han åker 1,5 h efter mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg