Att unna sig som tusan.

 

Jo men vad finns det för vacker, orange kartong där på vardagsrumsbordet?!

Vaaaad kan detta vara?

 

 

Ho hoooo!

Som ni vet ville jag köpa mig en väska i 40-års-klapp eftersom det känns som en bra anledning. Något att ha länge och som påminner en om att ”joho den här skaffade jag när jag fyllde 40”. Helst av allt ville jag ju åka till Köpenhamn och få hela u p p l e v e l s e n liksom; jag ville ha en lång brunch, strosa på torget, besöka butiken, få ett glas champagne och göra en grej av det hela – men så slog restriktionerna till och då var det bara att lägga ner. SÅ viktigt är det inte att köpa väskan live att jag tänkte dra till Köpenhamn under lockdown och lattja runt i en väskaffär bara för att.

Så den beställdes online, helt enkelt. Inte riktigt vad jag hade önskat men skit samma, är det pandemi finns det inte så mycket att göra.

 

 

Och det blev den här!

En Neverfull i storlek MM, med beige insida. Jag var väldigt länge inne på att jag skulle ha en GM, men efter lite efterforskningar på google förstod jag att en GM skulle vara PÅ TOK för stor för mig – jag är ju en ganska liten person på 163 och en GM skulle se vansinnigt oproportionerligt ut och det skulle mer vara en väska som var ute och gick med mig; inte jag som var ute med min väska. Och när MM kom förstod jag att det var p r i c k rätt köp; den sväljer ju fortfarande hur mycket som helst (min laptop, stor plånbok, skräp, säkert en tesked och allt annat jag har i min nuvarande väska) men den är proportionerligt rätt på min kropp. Så så så nöjd, och så rätt för min egen del att köpa min allra första superdyra väska när jag blev 40. Kändes rimligt på något vis.

Så nu har jag en MM, och den och jag ska vara med om mycket kul framöver hoppas jag! Nästa inköp blir när jag fyller 50. Då, förhoppningsvis, i en butik med den där förbenade champagnen.

 

 

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “Att unna sig som tusan.

 1. Din väska är så underbar. Jag älskar färgerna och formen <3

  Ja, i tider av dessa bör man alltid överraska sig själv. Helt fantastisk köp <3

 2. Köpte en till mig själv i examenspresent och älskar den! Världens bästa väska och väldigt snygg är den också. Den rymmer nästan lite för mycket haha, man kan slänga ner allt möjligt och fortfarande ha plats över 😅 Farligt för en crazy bag lady, men väldigt praktiskt!

 3. Rätt tänkt att ge sig själv en fin present 🙂 Även jag gav mig själv en LV väska i present som tack för en större prestation. Och vilken kvalitet sen – bästa köpet som du inte kommer ångra!!

 4. Åh grattis till väskinköpet. 😉 Funderar också på att unna mig en neverfull men velat mellan MM och GM. Du får gäääärna visa hur väskan ser ut proportioneligt på dig. 😊

 5. Härlig väska och grattis i efterskott till 40åringen! 😊

  Jag har en rätt så gedigen samling LV väskor nu och har en Neverfull GM som är toppen att kånka runt saker i, den rymmer allt! Jag är 174 och rätt så bred och den passar mig. Helt rätt att gå ner en storlek när man själv är petite!

 6. Grattis Emma! O grattis till LV. Jag köpte min första LV för ca 1,5 år sedan o funderade länge: Neverfull elle Speedy? Oj, dessa viktiga beslut 😂😂😂😂 Till slut blev det Speedy då har två ”tomte” från By Malene Birger. Min bästa köp. Nästa år i mars fyller 50 (ångest) o fundera på va ska jag köpa då då?
  Kram Magdalena

 7. Stort Grattis i efterskott. Jag brukar ej kommentera men vill bara framföra att jag är djupt imponerad av dina välskrivna texter och vackra bilder. Tack för att du visar hänsyn till andra och inte reser vid pandemi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *