I annonssamarbete med SCORETT

Att hålla värmen i vinter!

 

Canada Snow är en av mina absoluta favoritmärken – jag ÄLSKAR deras grejer och har haft deras skor och raggsockor i flera år, de håller säsong efter säsong och skorna är så fantastiskt sköna och håller så hög kvalitet att jag liksom inte behöver något annat. Ni har sett mig i deras röda curlingkängor, deras svarta curlingkängor, i en mer slimmad svart lädermodell och så vidare under åren, och det är ingen skillnad i år.

Jag kommer bära Canada Snow från om nån vecka till i april ungefär, för jag a v s k y r att frysa och deras skor håller mig varm, torr och nöjd. Och det är just det Canada Snow fokuserar på; att utveckla skor av högsta kvalitet som är anpassade för att hålla värmen i vårt kalla klimat samtidigt som de är funktionella, sköna och snygga. Där för är jag nu extra glad över att få dela en rabattkod som ger 15% på Canada Snow hos Scorett – både i butik och online!

Koden är NAGONSFRU15 och gäller fram till och med den 15/11.

 

Och de gör som sagt inte bara skor!

Här har jag en fantastiskt skön jacka som höll ute all kall vind den här dagen, med 90% dun och 10% fjädrar garanterar den att jag slipper frysa och jag älskar den röda färgen. Jackan heter Monroe Puffer och finns HÄR, den var normal i storlek och ett riktigt bra köp för er frusna som hemskt gärna vill vara omstoppade och bekväma även i januari.

Och så en mjuk mössa (som inte sticks det minsta) och ett par handskar i skinn och med stickade detaljer så är man good to go även i en Skånsk vinter! Mössan hittar man HÄR och vantarna HÄR.

Men vi får inte glömma skorna såklart:

Alltså; ä l s k a r.

Jag önskade mig just de här förrförra året tror jag det var och mannen beställde hem ett par; MEN det man ska veta här är att i dessa ska du gå ner en storlek från din vanliga. Så han beställde min vanliga storlek och det blev för stort, och sen när vi sänt tillbaka var min storlek slut så det blev inga. Men nu så! Tycker att dessa har allt en sko ska ha; de är varma, de är snygga (tokig i den här cognacsfärgen), de är nättare än en curlingkänga så enklare att klä för kontoret och de är så VANSINNIGT sköna! Dessa kunde jag dra på mig direkt från kartongen och sen ge mig ut på stan utan en tanke på att jag skulle få skavsår, och det händer bannemig inte ofta. Tycker de är så snygga med den vita sulan, lädret och resåren.

Dessa heter Aspen Boots och finns HÄR. Och kom ihåg! Gå ner en storlek. Och letar du efter en sko till säsongen så testa de här – de är fantastiskt sköna. Lovar.

Här är tre andra favoriter från Canada Snow:

Ett par rejäla curlingkängor kan jag knappt vara utan här nere; jag måste ha något på helgerna som a) håller mig varm och b) ser till att jag inte slår halvt ihjäl mig på grund av halka när vintern kommer. Jag har två olika par från Canada Snow och båda är fantastiska, men här har jag plockat ut en högre, brun modell (finns HÄR) och så en mer klassisk modell (HÄR) i en lite mer dämpad röd än de ni sett på mig (de jag har sen innan är DESSA). Och så ett par mysiga tumvantar, såklart. HÄR hittas dom.

Men ja; jag genuint älskar Canada Snow och jag hoppas att ni ska få nytta av koden och hitta er något som håller er varma, bekväma och nöjda i vinter.

Koden är NAGONSFRU15 och gäller på Canda Snow hos Scorett, både i butik och online, till den 15/11. Om du besöker en butik är det bara att visa upp det här inlägget.

Jag svär på deras produkter, som sagt. Ni kommer inte bli besvikna, gå in en butik och prova ett par så förstår ni vad jag menar. Länge leve varma fötter!

I reklamsamarbete med SCORETT

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer till “Att hålla värmen i vinter!

  1. Älskar deras skor! Absolut bästa som finns. Använder deras Curlingkängor heeela vintern. Blir aldrig blöt om fötterna trots att jag bor i Skåne. BÄSTA!

  2. Kollat på dessa skor ett tag nu. Dags att slå till kanske?
    Byxorna o blusen vill jag också ha! Vart kommer de ifrån? Byxorna ser riktigt svarta ut, inget dassfärgat.

  3. Riktigt fina skor. Är intresserad av dom svarta.
    Har 37 , vågar jag köpa 36 ? Du skriver att det bara är kliva i och gå utan skavsår. För ofta skavsår, men klarar mig ofta bättre med boots.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *