Att ha serietips för en helg!

 

Fredag, murrigt väder, snart helg – och vad passar då bättre än lite serietips?

Detta tittar jag på just nu:

 

 

I huvudet på en mördare har nya avsnitt på Viaplay!

Alla ni som lyssnar på Rättegångspodden och En Mörk Historia måste se dessa; det är i 99% av fallen samma case som tagits upp där men här får du den visuella versionen. Jag är ju en true crime-fantast så allt som släpps i den genren kastar jag mig över, och det blir en extra twist att se dessa när man redan har hört storyn i en podd. Rekommenderas!

 

 

Och javisst! PH har en ny säsong!

Jag är team Diana faktiskt, ni? Saknar ju Adam, den där nästan-Adam som är med i år kan ju inte mäta sig med det real deal, och jag försöker spara avsnitt så jag kan sträcktitta och inte behöver vänta till måndagar. PH är min guilty pleasure.

 

 

Ooooh har ni sett? Det har kommit en ny säsong av Unsolved Mysteries på Netflix!

Detta är det ultimata true crime-frosseriet om ni frågar mig; jag älskar den här serien. Den tar i varje avsnitt upp ett olöst mord/försvinnande/liknande grej och ber allmänheten om hjälp med tips för att kunna få fast gärningsmannen/veta vad som hände. Som ett slags Kalla Fall + Efterlyst fast runt hela världen. Finns ett sjukt spännande avsnitt om en kvinna som skjuts på ett lyxhotell i Oslo till exempel. Nackdelen? Att man inte får ”lösningen” serverad – programmet går ju ut på att VI kanske sitter på lösningen, så man får leva med att man inte får svaret på en gång.

 

 

Och javisst: The Good Place har kommit med ny säsong på Netflix den också!

Världens mysigaste, behöver-inte-tänka-serie för er som bara vill ha något att slötitta på och fnissa åt medan ni äter glass. En modern twist på himmel + helvete, var vi tar vägen när vi dör, goda gärningar och så vidare. Så himla mysig.

 

Och så RuPauls Dragrace! Även den på Netflix.

Min absoluta go to-serie när jag bara vill må bra och bli engagerad. Så himla duktiga tävlande, rörande historier, fantastiska kreationer och allmänt själsligt fint. Jag blir glad av det här programmet och är mycket nöjd att det finns så många säsonger (dock sett alla nu + alla all stars så nu väntar jag otåligt på mer).

Och japp – där har ni att göra!

En himla massa avsnitt att plöja igenom från lite olika genrer nu när hösten tagit tag om oss. Hoppas ni ska hitta en ny favorit att följa.

 

 

2 kommentarer till “Att ha serietips för en helg!

  1. Jag har nyss plöjt Kärlek och anarki på Netflix.
    Jag brukar ha svårt för svenskt men denna var bra.

  2. Tack för fina tipset<3 Unsolved mysteries är verkligen en bra serie, älskar. Jag tittar på Black Spot just nu, ny säsong är ute 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg