Att ha höst i mobilen!

 

Men hej och godmorgon!

Igår såg jag ut såhär och var inne i Ystad för lite ärenden – var tvungen att hämta post, och det var r i k t i g t höstväder ute, sådär så man känner att det är på allvar nu. Vi har ju fått en vansinnigt mild höst hittills vilket vi tackar för, men naturen har ändå skiftat och överallt är det November och det finns ju något vackert i det också såklart.

 

 

Husväggarna är blöta och träden har tappat nästan alla blad.

Ystad som sommartid har mängder av klättrande rosbuskar är nu mycket kalare och lite ledset på något vis, och dimman ligger ofta tjock in från havet.

 

 

Pumpor piggar upp!

Världens i särklass märkligaste år det här, är det inte? Tycker samtidigt det finns något väldigt fint i det sorgliga att vi så snabbt anpassat oss. Att det är såhär det är nu, liksom. Människorna bara fogar in sig i det nya, och nu är det nya det normala och jag gör saker som att gå omvägar om folk, tvätta händerna, undviker resor, står 2 meter från andra i en kö och jag tänker inte ens på det udda i det längre.

Som om vi bara jaha nu är det såhär och vant oss vid det.

 

 

 

Lovar att ta en väldigt mycket bättre bild av storleken på en MM än det här, men eftersom väskan var med ute tänkte jag att jag kunde ge det ett försök – och ni får kanske ändå en känsla för storleken? Jag skulle säga att den är som en av de klassiska MB-totesen (hur böjer man tote?). Det som hjälpte mig välja var det HÄR inlägget som visar storlekarna på en GM och en MM väldigt bra på en kortare person. Tips.

 

 

Höst som tusan. Blött, kappa och fallna löv.

Idag ska jag ta söndag med att baka chokladtårta minsann! Choklad är bra mot höst. Och så doftljus, en bra film och lite jobb för nästa vecka ska jag fota åt Yves Rocher och eftersom jag har ett ”vanligt” jobb nu också så hinner jag inte göra sådana förberedelser på vardagarna längre.

Ha en superfin söndag vänner, så hörs vi snart igen <3

 

4 kommentarer till “Att ha höst i mobilen!

  1. Underbara bilder och en söt sightseeing-tur genom Ystad. Choklad är mycket viktigt på hösten / vintern. Ha en fantastisk vecka, särskilt på dina uppdrag med Yes Rocher 🙂

  2. Jag undrar om du kan rekommendera en sida här i Sverige där man kan sälja Lv väskor och andra märkesväskor
    Tack för en trevlig blogg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg