Att fundera på gran idag!

 

 

Nä hörni vad säger ni?

Känns inte idag som en väldigt bra köpa-julgran-dag?

Jag tror det faktiskt.

Jag ska bara först in till stan och hämta paket och lämna in ett paket och sådär; jag har så mycket som ligger efter black friday (köper nästan alla julklappar då) och vill hämta ut det sista nu så att jag kan slå in och sen vara FÄRDIG i god tid innan jul så att det inte är någon stress. En gång i tiden köpte jag nästan alla julklappar dagen innan julafton men det är ju inte ens glädjefyllt utan mest vansinnigt stressigt, så de senaste 6-7 åren har jag varit Mycket Vuxen och sett till att alla klappar är klara redan i november. Då kan man dessutom gå loss lite extra efter jul på mellandagsrean eftersom man inte tömt sig helt i december.

På fredag ska vi ha en virituell fredagsbar med jobbet; vi ska baka kakor tillsammans med nån dansk TV-kock så jag och några från gruppen ska samlas hemma hos den ena och dricka vin och baka kakor ihop med resten av företaget på videosamtal – vi är ju i vilket fall i varandras så kallade supportbubbla eftersom vi ser varandra varje dag så att vi träffas även efter jobbet gör varken från eller till. Ska bli SÅ mysigt. Om det är nåt bolaget jag jobbar för är fantastiska på så är det just det; att hitta på såna där roliga saker under pandemin istället för de regelrätta fredagsbarerna vi hade förr. Hittills har vi haft virituell escape game, chokladprovning, ölprovning och gud vet vad mer och nu ska vi alltså baka kakor och alla som vill vara med har fått ingredienser budade hem till sig så att vi bara behöver koppla upp oss och vara redo. Hur fint?

Men nu är det än så länge bara lördag och jag funderar på julgran.

Tror idag blir dagen, faktiskt.

6 kommentarer till “Att fundera på gran idag!

  1. Är så mallig har redan köpt och den skall kläs i morgon, det är väl inte för tidigt?
    Eller vad tycker du?
    kram och lycka till med en härlig gran!
    Ha en skön helg/Stina

  2. Så roligt att baka kakor tillsammans virtuellt. Var det med Mette Blomberg, från Det söta livet?
    Lycka till med graninköpet idag! Du hittar alltid så fina granar. 🙂 Själv har jag beställt från Smålandsgran, vilket vi gjort de senaste åren, med något undantag.
    Önskar dig en fin decemberhelg!

  3. Åh så grymt att vara klar med alla julklappar ! Fått så mkt bra tips av dig genom åren, om inte dina killar läser din blogg/insta – inte så att du kan ge lite tips till den oinspirerade? 🤪 tack på förhand!

    1. Alltså det är ju SÅ SVÅRT nu eftersom Leo faktiskt kollar på bloggen :S
      Men till Noah har det fixats utklädningskläder i år – han är i en period där han älskar att klä ut sig så det blir superhjältedräkter samt en superhjältefigur. Och ett spel (det där med hoppande grodor du vet, det klassiska vi spelade som barn) och två experimentslådor för han älskar att experimentera. Leo får teknik igen, vågar inte skriva vad haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg