I annonssamarbete med APOTEK HJÄRTAT

Att hitta den ultimata hudvårdsjulklappen!

 

Jag är ju, som ni vet, helt tokig i hudvård och plöjer gladeligen igenom olika märken och ingredienser för att hitta helt rätt och finna de där guldklimparna som min hud tycker om. Och min standardönskelista är, oavsett jul eller födelsedag, allt inom hudvård. Ansiktsbehandlingar, produkter, sånt som man älskar men kanske inte alltid unnar sig själv hela tiden. Och Apotek Hjärtat har ju ett helt fantastiskt hudvårdssortiment med allt från K-Beauty till exklusiva varumärken, så nu tänkte jag ge mina allra bästa julklappstips till dig själv eller den där hudvårdsnörden du har i din närhet och som du vill göra riktigt glad.

Och! Koden EMMA20 ger 20% vid köp över 400 kr! Gäller online och fram till midnatt måndagen den 7/12.

Här är sånt jag tycker mycket om:

 

 

En otroligt bra exfoliator för er med mycket inneslutna porer – Dr Brandt PoreDremabrasion. Väldigt finkornig, man masserar in den mjukt en eller två gånger i veckan på rengjord hud och låter sen den sitta runt en minut för extra effekt.

Ett plus, förutom att den hjälper till med tilltäppta porer, är att man blir len som en babyrumpa. Finns HÄR.

 

 

Om vi fortsätter på Dr Brandt – denna nattmask är himmelrike om du har en stressad hud som rodnar eller är irriterad. Doftar spa och är så mjuk och lugnande på huden, perfekt för mig som nu använder lite mer potent hudvård och vill ge huden en extra hjälp i att hålla sig lugn. Mer om den kan du läsa HÄR.

 

 

Frank Body har ni sett mig hylla tidigare; en riktigt bra scrub för kroppen. Det här är en jätterolig present tycker jag eftersom den är så enkel att ge; en scrub är ju typiskt sånt alla vill ha men kanske inte köper. Perfekt om man går och vaxar (ska man scrubba innan) eller kör brun utan sol. Denna hittar man HÄR.

 

 

Och sist men inte minst två riktigt lyxiga klappar!

Babors Gel & Tonic cleansing gel är härligt mintig och löddrande, känns som den väcker huden på något sätt. Jag kör ju en oljerengöring som steg ett och en löddrande som steg två, och den här känns verkligen lyxig – både i förpackning och produkt. Nåt jag lätt skulle kunna ge min mamma för det skulle hon nog aldrig köpa själv och jag tycker hon förtjänar att skämmas bort. Finns HÄR.

Och på andra bilden; något som visar sig vara LIVETS serum! Ja den är dyr men halleda vad skön den är (googla så får ni se recensioner, det är många som hyllar den här till skyarna). Akademiklinikens Pure Lift Serum heter den och jag vet inte om jag känner mig så mycket tightare; men smidigheten den ger i huden och hur den återfuktar är outstanding. Många serum är ju ganska ”tunna” och blir nästan torra på huden och måste följas upp med en dagcreme – den här gör att huden känns som om man redan satt på dagcremen. Nu kör jag såklart dagcreme ändå ovanpå den här eftersom jag är lite tokig i alla steg, men den återfuktar verkligen och även om den är tunn i konsistensen är den kraftfull i att mjuka upp och fukta. Hittas HÄR.

Och det var det!

Men inne på Apotek Hjärtat finns ju m ä n g d e r av hudvård att frossa bland, inte bara det jag visat här, och med roliga varumärken från högt till lågt i pris. Så in och kika vetja! Koden EMMA20 ger 20% vid köp över 400 kr! Gäller online och fram till midnatt måndagen den 7/12, och hela utbudet hittar du HÄR.

God jul, hörni!

I reklamsamarbete med APOTEK HJÄRTAT

 

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “Att hitta den ultimata hudvårdsjulklappen!

  1. Hej! Önskar så att du skulle kunna tipsa om en riktigt bra dagcreme. Är på jakt efter någon bra då min nuvarande från Exuviance snart är slut. Gärna med mkt fukt då den torra vintern snart är här 🙂
    Älskar din blogg!

  2. Ååå, tipsdags? Då undrar jag vilken oljerengöring du använder, har inte riktigt fattat hur dom funkar?
    Tack för mycket vacker o inspirerande blogg 🙂

    1. Tack själv ❤️ Jag använder Klairs gentle black deep cleansing oil- gillar den massor. Vad tvåsteg är bra för är att i första steget med oljan så löser den upp allt smink och solskydd, sen följer man upp med den löddriga för att få bort oljan och ev sista rester. Huden blir ren på ett annat sätt från smink tycker jag – kör du en bomullstuss över sen har du liksom inga rester kvar ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *