Att starta året på bästa sätt.

 

Hur startar man ett år på bästa sätt, efter att ha tagit sig igenom ett annat år som vi nog alla är rörande överens om var ett skitår?

Man kan sätta sig i bilen, åka tio minuter bort, och checka in på YSB. Det är det närmsta semester man kan komma, särskilt nu när man inte får resa, och allt var tryggt med avstånd, handsprit, room service, utsatta tider och avstånd. Det kan man göra, och låtsas att man egentligen är i Grekland för en hel veckas semester när man egentligen bara är tio minuter bort ett dygn.

 

 

Här kan man bädda ner sig, äta godis, dricka bubbel och se på film.

 

 

 

Sen kan man glida runt i morgonrock, bada varmt, se havet kasta sig utanför, dricka lite mer bubbel om man vill. Vara ledig, fast med stort L. Glömma bort att man har JÄTTEJÄTTEMYCKET jobb som väntar på måndag, glömma bort att det kommer regna i tre månader till innan det vänder, inte frysa det minsta.

 

 

Kanske till och med ta ett dopp här, i den absolut inte uppvärmda utomhuspoolen när det skymmer, mest för att känna att man lever och sen frustande kravla sig upp och undra om man är dum i huvudet.

Det kan man göra.

Precis så kan 2021 firas in. Om man vill.

 

2 kommentarer till “Att starta året på bästa sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg