Att ha bilder från mobilen.

 

Godmorgon!

Är ni lediga idag? Jag är lite ledig, inte helt, men ska ta den ledigheten i akt med att ta ett långt bad, göra en kaffescrub, sucka över att det är så blött ute och längta efter krispigt vit snö. Den ska ju komma nu sägs det? Och visst snöar det, men inget som stannar kvar. Blir än så länge ingenting när det träffar marken, bara sörja.

Jag tänkte vi kunde ta ett dyk ner i telefonen och se vad som hänt de senaste dagarna. Inte så mycket, jag har ju jobbat, men på en av stationerna fanns det en gigantisk nallebjörn gjod av ljusslingor som piggade upp. Annars är det så folktomt när jag åker, tar ju aldrig rusningstrafiken och undviker att resa över lag i den mån det går. Men ibland måste man ju in till kontoret och då är det alltså knappast någon rush.

 

 

Kan inte bestämma mig för om det är vackert eller sorgligt? Dessa nästan ändlösa rulltrappor, cementen och den totala avsaknaden på folk. Känner mig ibland som om jag är med i nån slags film noir från Ryssland.

 

Mindre film noir är det här! Vår frys. Fylld till bredden med saltlakritsglass, och de är alla mina. Den ynka byttan citronsorbet ni ser är Noahs; han är en knasig unge. Citronsorbet som favorit? Nej tack.

Oh, han börjar på ridskola på lördag förresten! Ska klappa ponny och rida runt och lära sig allt man bör veta, och jag hoppas att han ska fastna för det och tycka det är roligt. Hade ju varit fantastiskt om en av mina söner riktigt fastnade för hästar, men vi får se. Leo gick på ridskola en period men sen var det inte mer med det, sen testade han handboll (nej) och nån slags tekniktimme där de programmerade robotar (ja!) och nu scouterna som såklart har noll aktivitet i dagsläget och som jag tror han mest gillar för att hans bästa vän går där. Bäst hittills har varit teknikgrejen, helt klart, det hade han kunnat fortsätta med om de bara släppte fler kurser. Annars är ingen av våra barn några sportpersoner direkt och jag om nån kan ju relatera. Bara de hittar något de tycker om är jag glad.

Men nu ska jag vakna till liv, fortsätta hoppas på att den där snön lägger sig och ha en dag med nästan ledigt.

Hoppas ni får ledigt, ni också.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Att ha bilder från mobilen.

 1. Grattis till lediga dag, jag har detsamma – varje onsdag faktiskt. Mobilbilderna ser fantastiska ut. Men min favorit är lakritsglass. Herregud, nu vet jag varför allt är slutsålt hos oss, du har köpt allt och det finns i din frys 😀

  Barn och sport. Jag tycker att alla ska göra, vad de liker. Det finns bara barn som inte älskar fysisk aktivitet, men älskar att vara på naturen. Du kan vara stolt över dina pojkar, de är alltid aktiva ;9

  Jag spelade rullstolshockey i min ungdom fram till mina studier. När jag ser tillbaka, jag ångrar att jag aldrig spelat den här sporten igen, idag är jag för gammal för det. Jag saknar hastighet. Sucks!

  Jag skickar dig mycket snö till Ystad härifrån.
  Vi har nog här och jag delar gärna vädret med dig <3

 2. En hel glasskiosk i frysen! Önskar förklaring på bunkrandet, Haha! Finns den inte i alla butiker eller ofta slut?

  1. Hahahaha. Säljs bara på typ ett ställe i Ystad och pallar inte åka dit så ofta nu (covid) och förpackningarna är ju SÅ SMÅ. Så därför.

 3. Det är svårt med aktiviteter. Äldsta grabben testade massor med sporter men nej, det var inget för honom. Nu gillar han MNA men de har ju stängt just nu. Dottern vill lära sig balett. Får se om det finns några kurser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *