Att ha varit så satans sjuk.

 

Åh helvete vad sjuk jag har varit!

Slog till i tisdags när jag jobbade, så jag fick bums åka hem och isolera mig hos Svåra Lena och var hundra på att nu hade jag fått Covid, och det ordentligt. Och eftersom jag var i Malmö och inte ville riskera att smitta ner hela familjen fick jag helt enkelt stanna där; tog mig ut till Bulltofta för ett snabbtest på onsdagen men det kändes ärligt talat hyfsat som en scam så det negativa provet gav jag inte mycket för – så beställde ett riktigt på apoteket dagen efter (också för att testa olika dagar) och låg sen isolerad i en lägenhet tills även det provsvaret kom. Negativt. Så ingen Covid, men det var 4 dagar av helt utslagen med feber, ont i knäna, ont i höfterna, knappt nån röst och allmän misär.

I lördags var jag människa igen, men jag är SÅ TRÖTT nu och efter ett tredje covidtest (också snabbtest fast en mer hyfsad version) är jag garanterat inte Covidad iallafall, och slipper ringa runt till alla jag varit i närheten av/stänga kontoret/försöka smittspåra/gud vet vad.

Men om ni undrar var jag tagit vägen har jag alltså varit pangdålig och haft noll chans att göra annat än att dricka ingefärsshot/juice/berocca/vatten, äta svinstark thaisoppa och sova.

Snart, snart är jag tillbaka igen.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “Att ha varit så satans sjuk.

  1. Influensa är en djävul. När du tappar bort lukt och smaksinne , gör igen en covid19 test. Det är ett symptom på covid. Krya på dig <3

  2. Stackare, hoppas att du tillfrisknar snabbt så du får vara hos din familj.
    Ta det du lugnt, och var rädd om dig.
    kramar Stina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *