Att ha haft en pang-AW.

 

Känns som om jag inte gör annat än att äta skaldjur – jag vet – men skaldjur är LIVET och de få tillfällen jag faktiskt gör något känns det rimligt att dokumentera, så här kommer ännu ett inlägg om när vi hade AW i ett snudd på folktomt Malmö Saluhall för att fira att vi faktiskt tagit oss igenom ett helt år med pandemi, att jobbet går riktigt bra och annat man nu kan tänkas behöva fira en februari.

 

 

Här; på Söderholmens Fisk, satt vi i två timmar ungefär och njöt av miljön och tuggade på det godaste havet har och glömde bort hur ovanligt allting är en liten stund. Snön låg fortfarande kvar utanför (det gör den ännu) och våren känns evigheter borta och det blir fortfarande mörkt väldigt fort – men vi är ju på rätt väg, inte sant?

Snart vänder det.

 

 

Lärde mig att svenska ostron var något jag verkligen tyckte om (mycket ”sötare” än de franska på något vis?) och att havskräftor är det nästan bästa och att chiliaioli gör prick allting bättre.

Och idag är det äntligen dags för RIDSKOLA igen nu när både jag och Noah är friska (ja, jag fick ju mitt av honom såklart – förskolepesten är still going strong), det är bitande minus 12 grader ute ungefär och en hel, orörd helg ligger framför oss. Pojkarna ska klippas, jag tänkte storstäda och hundarna ska få springa fritt i snön på vår åker.

Blir nog en strålande helg, det här.

1 kommentar till “Att ha haft en pang-AW.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg