Att ha en snö-Hagga.

 

SÅ vackert det är ute nu!

Äntligen inte bara brunt längre, utan ett täcke av vitt som gör mornarna ljusare och när solen går upp och allt är lila-orange-rosa är det nästan himmel utanför dörren. Tyst, vitt, stilla. Det är ju något man saknar här nere i det mest södra Sverige; en riktig VINTER. När jag bodde i Falun fick jag min dos av riktig vinter och älskade det (dock var ju deras riktiga vinter inte lika kall som vår är när den väl kommer? Det är något med fuktigheten och vinden här nere som gör att kylan blir k a l l på riktigt) för det är något speciellt med snö.

Det lättar upp.

 

Haggis tycker också att det är fantastiskt med snö – hon blir som en valp igen och skuttar runt med snöskägg och kråmar sig och man kan bara fnissa åt henne. Dock har vår oljebrännare bestämt sig för att lägga av så huset håller sisådär 6 grader lägre än önskvärt – vi har ju två värmepumpar och en kakelugn som jobbar men när det blir FÖR kallt utomhus räcker det inte till och oljan ska kicka in. Vilket den då nu alltså inte gör, och att få tag i nån reparatör har visat sig vara en utmaning så när jag har jobbat hemifrån har jag varit så påklädd att det ser löjligt ut, men sitter man stilla vid köksbordet i nån timme är man alldeles blå efter ett tag annars så det finns liksom inte så mycket val. Michelingubbe it is.

Men nu startar en ny vecka! Förhoppningsvis med snön kvar, så Haggis kan få vara sådär valpigt lycklig varje gång hon kommer utanför huset.

1 kommentar till “Att ha en snö-Hagga.

  1. Ja, det är så supermega. Så mycket hund i hans eget snöparadis. Vilka fantastiska vinterbilder.

    Jag älskar också att vi har en riktig vinter med mycket snö! Älskar, vi ta långa promenader och njuta av det underbara vinterlandskapet – mitt välbefinnandet och hälsa är på hög nivå <3

    Njuter av vintern och snön Haggis ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg