Att ha en vanlig helg.

 

 

Det är ju inte bara AW:s och jobb och skaldjur – såklart är det helt vanliga dagar också. Mest hela tiden faktiskt.

Och vi lever ju i samma verklighet allihop så ni vet att det inte finns så himla mycket att göra för en familj under pandemi och att man liksom hittat en vardag i det också. Allt vi vanligtvis gör helger är ju stängt, men vissa saker behöver man göra och då kan man stoppa barnen i bilen och åka in till Ystad och se till att det blir gjort. Som att köpa en vippbrytare till en oljepanna, klippa ner naglarna och lägga nytt gele samt att klippa barnen när de redan passerat stadiet ”penntroll” och gått över till looken ”strandsatta på öde ö” istället.

 

 

 

Och såhär kan det alltså vara en vinterhelg i Ystad; bitande kallt, folktomt, vanliga sysslor som utförs. Pojkarna fick håret klippt, jag fick naglarna mer representabla, oljepannan blev lagad och pannkakor med mängder av Kinder Bueno intogs under stor njutning (till barnens lycka har det öppnat ett pannkaks-ställe som ENBART serverar olika versioner av pannkakor – crepe, mini, amerikanska – med obscena mängder choklad på, ni kan ju tänka er) och sen hem igen för att tända kakelugnen, fundera på vilken film man ska se och klappa sömniga vinthundar som skyr vädret.

Livet, ni vet. Det pågår ännu, pandemi eller inte.

 

6 kommentarer till “Att ha en vanlig helg.

  1. Wow Noah är verkligen vuxit i höjd :<3
    Även om allt är för närvarande stänga, njut av din tid på ditt eget sätt.
    Hoppas , någon tidpunkt kommer att bli bättre dagar igen.

    Det är så jättemysigt dina bilder <3

  2. Jag har helt missat detta pannkssställe (man är ju inte ute särskilt mycket alltså, hahaha). Var ligger det?

    1. Mellan Öbergs och sushi nu typ 🙂 på vä sida om du går upp mot stora torget från sushin. Nåt med dipp heter det tror jag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg